Javascript Quiz cu 10 intrebari aleatorii
Moderatori: eyecon, Moderatori
Re: Javascript Quiz cu 10 intrebari aleatorii
Multumesc anticipat!
si astepti un om cu suflet mare sau un noob dornic de afirmare sa vina sa te ajute, nu ?
copy-paste FTW !?
copy-paste FTW !?
eu nu vreau sa devin un expert in javascript. Vreau sa folosesc acest program non-profit in scopuri educationale si sa ajut si pe altii.
Stiu ca aici sunt oameni foarte buni in domeniu si nu le ia mai mult de cateva minute sa scrie cateva linii de cod sau macar sa imi dea o idee daca se poate face.
Am scris si pe forumuri straine si cativa oameni s-au oferit sa ma ajute.
Stiu ca aici sunt oameni foarte buni in domeniu si nu le ia mai mult de cateva minute sa scrie cateva linii de cod sau macar sa imi dea o idee daca se poate face.
Am scris si pe forumuri straine si cativa oameni s-au oferit sa ma ajute.
- virus
- Average Member
echo ($busy === TRUE) ? "F**k Off" : "Hello. Can I help You?" ;
Sper ca nu cer prea mult dar vreau ca intrebarile sa fie sub forma de imagine ca sa adaug formule matematice in ele.
Multumesc anticipat!
Multumesc anticipat!
Si a aparut si acel om cu suflet mare, sa te ajute, OMG!
"9. Nu cereti scripturi, nu cereti chestii gratuite, aici nu avem asa ceva, aici oferim solutii, idei si sfaturi de programare, nu cod pentru lenesi.
Pentru asa ceva cautati pe hotscripts.com sau site-uri similare "
Penibil si trist... Dar ce sa faci cand simti nevoia sa arati ca tu stii si poti ?!
"9. Nu cereti scripturi, nu cereti chestii gratuite, aici nu avem asa ceva, aici oferim solutii, idei si sfaturi de programare, nu cod pentru lenesi.
Pentru asa ceva cautati pe hotscripts.com sau site-uri similare "
Penibil si trist... Dar ce sa faci cand simti nevoia sa arati ca tu stii si poti ?!
Înapoi la “HTML/JavaScript/CSS”