Buna ziua!
Am vazut rezultatele la BAC si din pacate este inca un an slab. M-am gandit sa fac un program de matematica pe nivele pentru a ajuta elevii sa invete mai bine la matematica.
M-a inspirat programul de pe site-ul
Elevul incepe cu nivelul 1. Pe prima pagina are o problema si o casuta unde sa scrie rezultatul. Dupa ce a scris rezultatul apasa un buton "Raspunde". Daca raspunsul este corect trece la problema urmatoare daca nu trece la o pagina unde invata cum trebuia sa rezolve intrebarea.
Pentru elevii care intra de mai multe ori trebuie un sistem care sa le memoreze progresul, eventual sa se logheze la inceput.
Cea mai simpla modalitate ar fi sa isi salveze link-ul cu problema la care a ajuns.
Ar fi minunat daca ar exista o pagina cu un clasament.
Daca puteti sa ma ajutati cu niste sugestii si putin cod v-as fi recunoscator.
Va multumesc!
Program de matematica.
Moderatori: eyecon, Moderatori
Re: Program de matematica.
Mai am mult de munca la el dar puteti arunca o privire si spuneti-mi ce parere aveti.
source code
source code
Mai trebuie sa formatez butonul "Raspunde" sa il fac mai mare si sa aiba scrisul mai mare si sa fie actionat cand se apasa tasta "Enter".
Iar "box-ul" deasemenea trebuie facut mai mare.
Nu am nici o idee cum sa fac pentru salvarea progresului in afara de copierea link-ului.
Iar "box-ul" deasemenea trebuie facut mai mare.
Nu am nici o idee cum sa fac pentru salvarea progresului in afara de copierea link-ului.
Multumesc pentru raspuns.
In limba romana nu am gasit site-uri asemanatoare. Poti sa imi dai cateva exemple.
Eu nu vreau sa fac probleme numai cu numere.
Probleme le voi introduce manual sub forma de imagine pentru ca vor fi matrici si chiar figuri geometrice.
In limba romana nu am gasit site-uri asemanatoare. Poti sa imi dai cateva exemple.
Eu nu vreau sa fac probleme numai cu numere.
Probleme le voi introduce manual sub forma de imagine pentru ca vor fi matrici si chiar figuri geometrice.
Ultima oară modificat Mar Iul 09, 2013 4:21 pm de către alex05ok, modificat 1 dată în total.
Ma refeream la site-ul dar de catre tine ca exemplu.
Nu in romana neaparat.
Nu in romana neaparat.
Dev @
Vreau sa fac in romana sa inteleaga tot romanul. In plus am alte idei cum sa arate. Fiecare clasa de la 1 la 12 are testul ei.
Ma poate ajuta cineva cu sistemul de logare pe baza de email si parola pentru salvarea progresului?
Înapoi la “HTML/JavaScript/CSS”