Doresc sa cumpar acest forum
Moderatori: admin, Moderatori
-
eugenius
- Average Member
Doresc sa cumpar acest forum
In atentia adminului: am testat acest forum si sunt aproximativ multumit de ce am gasit aici, mai putin calitatea unor oameni, dar padure fara uscaturi nu se poate (o sa scap eu de uscaturile astea in curand). In concluzie, as vrea sa cumpar acest forum. Astept o oferta decenta din partea ta prin PM.
- fabby
- Senior Member
Today is a good day for... php
www.anunturi-utile.ro - anunturi gratuite
www.anunturi-utile.ro - anunturi gratuite
-
eugenius
- Average Member
Ma bucur ca va place acest topic. Ma bucur sa va vad veseli pe toti. Inseamna ca macar cateva minute v-am facut sa radeti si v-am descretit fruntile. Sper sa va placa si forumul sub conducerea mea. Ah ce-mi plac glumele mele. Parca mai zicea cineva asta. Oare cine??? Nu-mi aduc aminte, dar stiu ca a ajuns bine. Cum o sa ajung de altfel si eu.

k
Daca am fi perfecti, probabil ne-am plictisi.
-
eugenius
- Average Member
Coti, am discutat mai relaxat ca sa ne mai descretim fruntile, dar cum vezi tu gluma proasta in cumpararea unui forum? Pai pe ce dracu crezi ca am lucrat eu pana la 44 de ani ca sa nu pot sa cumpar un forum? Pe nasturi, pe boabe, pe ce crezi? Si nu vreau sa cumpar doar acest forum, vreau sa cumpar 99% din forumurile din Romania. Vreau sa devin regele forumurilor din Romania. Asta inseamna sa stii ce vrei de la viata, nu sa lucrezi scripturi pe cateva sute de dolari.
-
eugenius
- Average Member
Cap patrat, telul tau trebuie sa fie sa ajungi ceva in viata, si daca se poate sa fii cel mai bun din acel domeniu. Nu e rau ca acum faci scripturi, dar daca telul tau e sa ramai sluga toata viata, lucrand pentru altii scripturi, atunci iar te-ai bagat gresit in discutie. (mesaj pentru beginner18)
Ultima oară modificat Mar Aug 08, 2006 6:24 pm de către eugenius, modificat 1 dată în total.
Înapoi la “Oferta/Cerere proiecte”