Caut programator/freelancer (CAKE)PHP avansat in Timisoara

Cauţi de lucru în domeniul dezvoltării Web? Postează-ţi CV-ul aici. Cauţi programatori pentru proiectul tău? Postează oferta.

Moderatori: admin, Moderatori

solmyr__
New Member

Caut programator/freelancer (CAKE)PHP avansat in Timisoara

Mesajde solmyr__ » Joi Sep 22, 2011 7:15 pm

Salutare. Am nevoie de un programator/freelancer avansat de PHP in Timisoara.

Cerinte:
1. Limbaje: PHP advanced, CAKEPHP advanced, JS advanced, Ajax basic, MySQL Advanced, HTML advanced;
2. Cei ce aplica trebuie sa aiba cateva proiecte similare la activ si macar unul in CakePHP.
3. "Jobul" este fulltime, cu cat terminam proiectul mai repede cu atat mai bine. Persoana nu va fi angajata, doar colaboram pe desfasurarea proiectului.
4. Progamatorul trebuie sa locuiasca in Timisoara, pentru o mai buna colaborare. Se va lucra de acasa. De preferat sa nu fie angajat.
5. Minim 1000E pentru acest proiect.

Alte detalii:
Proiectul a fost inceput de o echipa din India dar nu sunt prea multumit de rezultare si as vrea sa continui cu cineva din Timisoara. Proiectul este facut in CakePHP. Este vorba de un site, cu parte de admin si baza de date MySQL. Nu e prea complex dar nici foarte basic.
Ma astept sa fie de lucru in jur de 1 luna, +-in functie de timpul alocat de catre progamator.

Pe cei interesati ii rog sa imi dea un mesaj privat cu detalii despre ei si alte informatii/intrebari care le considera necesare. Cu cei alesi o sa stabilim cate o intalnire unde o sa discutam detalii.

Va multumesc. O zi buna ;)

zeuscool
Senior Member

Mesajde zeuscool » Joi Sep 22, 2011 11:26 pm

solmyr__
New Member

Mesajde solmyr__ » Joi Sep 22, 2011 11:40 pm

nevvermind
Senior Member

Mesajde nevvermind » Vin Sep 23, 2011 8:33 am

@zeuscool - omu, tin sa te anunt ca PHP nu-i framework. Limbajul unui framework abstractizeaza acelasi limbaj, altfel si C# este un framework al C++, nu?

De ce majoritatea vor framework? Fiindca sute/mii de oameni au lucrat sute/mii de ore, ca tu sa n-o mai faci. Cu un framework, te gandesti mai mult la functionalitate decat la altceva, deci vei termina o aplicatie mai repede.

Pur PHP faci aplicatiile mici pe care le vrei rapide sau scripturile.

Tu, in cele 100 de site-uri ale tale, scrii acelasi cod de 100 de ori, pe cand unul care ar folosi framework scrie numai ceea ce este specific aplicatiei.

Asa ca fa-ti o favoare si treci pe un framework.

zeuscool
Senior Member

Mesajde zeuscool » Vin Sep 23, 2011 12:22 pm

arhimede
Junior Member

Mesajde arhimede » Vin Sep 23, 2011 12:34 pm

zeuscool
Senior Member

Mesajde zeuscool » Vin Sep 23, 2011 12:45 pm

icsfails
PHPRomania Moderator

Mesajde icsfails » Vin Sep 23, 2011 1:13 pm

zeuscool
Senior Member

Mesajde zeuscool » Vin Sep 23, 2011 1:26 pm

bai nenea inteligentilor, sunteti atat de batuti in cap incat nu vedeti ca am propus sa continuam subiectul in alta parte nu in cererea omului aici ... de cacaphp
tu ultimul care ai postat, mai usor cu berea sau altele, ca nu mai vezi bine, nicaieri nu am zis eu ca daca da output este framework, ****** ! Citeste, cere-ti scuze daca ai creier, daca nu tine-o pe a ta.

Apropo, pe vremea cand purtam si eu discutii cu persoane care au contribuit la php (na sa ma englezesc si eu, php contribuitor), discutii fata in fata sa completez, de unde s-a concluzionat printre multe altele ca php poate fi considerat un framework, nah, mama, nu mai e un indian, RASISTILOR, este unul care a contribuit la php, mama mama, acum ce raspuns idiot mai dau numai ca sa fiu si eu bagat in seama sau contra lui zeuscool (marian zburlea).

Bai nenea astia mari si tari, un sfat asa de la mine pentru taranime:
inainte sa dai cu barda, analizeaza si tu, din mai multe puncte de vedere, taie in doua subiectul, in patru, in 32 sau o mie daca te tine, si dupa aceea spune ce crezi, ceva elaborat, nu aruncat ca o voma de raspuns.

Si atunci astia mici si astia mari o sa aprecieze, o sa studieze raspunsul tau, o sa te respecte etc etc, nu o sa te ia de scandalagiu.

Demonstreaza-mi postand o definitie de la framework, ce structura generala trebuie sa indeplineasca sa fie un framework, ce conditii etc, si o propozitie, o grupare de propozitii (fraze) prin care sa pot sa zic, da domnule, AI DREPTATE (totala, sau din puctul tau de vedere) AI dreptate, nu am cum sa mai zic nimic logic si adevarat la ceea ce ai zis tu.

Poate este ceva prea mult ce-mi doresc eu, adica discutii mai avansate, sa invat si eu ceva, sa invatam cu totii ceva, ca la fiecare ne-a scapat cate o chichita si de asta suntem in aceasta comunitate de php.

Edit (by kyron): Te rog sa incetezi cu jignirile si cu limbajul neadecvat. Putem discuta in contradictoriu si fara sa ne jignim unii pe altii. Multumesc !

icsfails
PHPRomania Moderator

Mesajde icsfails » Vin Sep 23, 2011 1:37 pm

solmyr__
New Member

Mesajde solmyr__ » Vin Sep 23, 2011 2:19 pm

vectorialpx
Senior Member

Mesajde vectorialpx » Vin Sep 23, 2011 2:54 pm

Înapoi la “Oferta/Cerere proiecte”