ANGAJEZ: PROGRAMATOR PHP URGENT

Cauţi de lucru în domeniul dezvoltării Web? Postează-ţi CV-ul aici. Cauţi programatori pentru proiectul tău? Postează oferta.

Moderatori: admin, Moderatori

MarcelBeleu
New Member

ANGAJEZ: PROGRAMATOR PHP URGENT

Mesajde MarcelBeleu » Joi Mai 12, 2011 5:21 pm

Buna ziua, de aproximativ o saptamana caut cu disperare un programator care se poate ocupa de un proiect al unui client.

Ideea ar fi o platforma de reclame gen AdMob (am dat siteul exact cum mi-a fost specificat) cu niste addonuri care sunt detaliate in fisierul cu toate sectiuniile siteului.

Doresc ca acest site sa fie in PHP cu HTML5 preferabil, si sa fie accesibil si tabletelor/smartphoneurilor (sa nu fie designul urat pe ele).

Bugetul este de aproximativ 1000$, si clientul v-a dorii addonuri suplimentare in viitor, care le va platii separat -- dar doreste sa stie daca vreti sa le creati tot dumneavoastra (acelas programator).

Pentru job trebuie sa semnati un NDA (Non-Disclosure Agreement).

Cine este interesat de toate detaliile siteului sa ma anunte si ii trimit fisierul privat, clientul nu doreste sa il fac public.

Multumesc!

perseadrian
Average Member

Mesajde perseadrian » Joi Mai 12, 2011 9:14 pm

| | |

MarcelBeleu
New Member

Mesajde MarcelBeleu » Joi Mai 12, 2011 9:30 pm

arhimede
Junior Member

Mesajde arhimede » Joi Mai 12, 2011 11:26 pm

MarcelBeleu
New Member

Mesajde MarcelBeleu » Vin Mai 13, 2011 12:40 pm

Clientul nu a specificat daca trebuie de la 0 programata, a spus doar sa fie conform specificatiilor.

Cand l-am intrebat daca pot fi folosite tehnologii open-source pentru baza sistemului a zis ca nui nicio problema.. deci presupun ca se poate incepe si cu OpenX

Înapoi la “Oferta/Cerere proiecte”