Caut Partener(i)

Cauţi de lucru în domeniul dezvoltării Web? Postează-ţi CV-ul aici. Cauţi programatori pentru proiectul tău? Postează oferta.

Moderatori: admin, Moderatori

AlinGabryel
PHPRomania Supporter

Caut Partener(i)

Mesajde AlinGabryel » Sâm Noi 14, 2009 7:55 pm

Vreau sa fac un site de vanzare de WebHosting..am un reseller de webhost de 2 GB, daca va merge treaba bine...am sa cumpar un reseller de 50 de GB, dar am nevoie de un designer cu cunostinte de html sau php...eu vin cu reselleru domeniu...parteneru/parteneri cu designu pentru site. dati PM cu ID de mess sau lasati intr.un post. Aveti si un procentaj din totalul de vanzari

Pirahna
Senior Member

Mesajde Pirahna » Dum Noi 15, 2009 6:19 am

Ce sume estimezi ca o sa produci ?

Momentan lucrez la propriul site de webhosting (+ control panel custom), deci sunt destul de interesat.
|

AlinGabryel
PHPRomania Supporter

Mesajde AlinGabryel » Dum Noi 15, 2009 11:55 am

dupa cum am zis...cum vad ca am vanzari...de 2-3 pachete si vad ca lumea e interesata...am sa achizitionez un alt reseller de 50 de GB sau 100 de GB depinde de cerere. suma nu pot sa estimez daca nu am clienti :-??

bucuresti
Average Member

Mesajde bucuresti » Dum Noi 15, 2009 12:30 pm

nu va bagati pe hosting e jale. Nu mai fac bani din asta cei care acum incep. Banii ii fac aia mari care au deja clientii. Cu greu urci acolo. Parerea mea e ca nu se merita. Multa munca pe bani putini

AlinGabryel
PHPRomania Supporter

Mesajde AlinGabryel » Dum Noi 15, 2009 1:01 pm

da intradevar sunt multi care sunt acolo sus...si au clienti..dar si unu incepator.cu servici bune poate avea clienti :P...stiu firma care acuma a aparut pe piata nu de mult...si a luat fata multor firme :P

Înapoi la “Oferta/Cerere proiecte”