Conferinta Open Source la Bucuresti

Conferinta Open Source la Bucuresti

rosdev.ro isi doreste sa fie un punct de promovare online a developerilor de origine romana si proiectelor Open Source & Free Software cu participare romaneasca in mediile academice si evenimente IT romanesti.

Prima conferinta ROSDEV — Romanian Open Source Development Meeting — se va desfasura la data de 21 Aprilie 2007, in Facultatea de Automatica si Calculatoare din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti. Este un eveniment strict de promovare a curentului Open Source, fara prezentari comerciale. Accesul este liber.

Evenimentul va reuni membrii proiectelor open source cu participare romaneasca dandu-le posibilitate lansarii unor discutii cu studentii si persoanele interesate. Se doreste sublinierea avantajelor oferite de open sources si beneficiile aduse de contributiile la proiecte open source.

Romania este cunoscuta ca o putere in domeniul dezvoltarii de software, vrem ca ponderea in Open Source a comunitatii romanesti sa devina pe masura.

Inscrierea unui proiect open source pe lista de participanti se poate solicita prin email la adresa rosdev[at]rosdev[dot]ro.

Echipa ROSDEV

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.