Concursul National de Informatica Aplicata – OpenIT, Suceava

Concursul National de Informatica Aplicata – OpenIT, Suceava

Colegiul National “Stefan cel Mare” Suceava în colaborare cu Directia Judeteana pentru Tineret Suceava si WorldIT.info va propune o forma inedita de concurs, o competitie în urma careia fiecare sa ramana cu amintiri frumoase, sa acumuleze noi si interesante experiente – OpenIT. Evenimentul va avea loc in perioada 11-13 octombrie 2010 la Suceava.

Spre deosebire de alte concursuri din IT-ul romanesc OpenIT vine cu o arhitectura diferita de concurs. In cadrul acestui concurs participanti au la dispozitie 12 ore sa elaboreze o aplicatie valida, pe care în ziua urmatoare o vor prezenta în fata juriului si a participantilor.

Lucrarea fiind elaborata în cadrul concursului, respectand baremele oferite de catre organizatorii concursului, sansele participantilor sunt egale, departajarea lor facandu-se dupa originalitatea si aptitudinile de a crea o lucrare functionala în timpul pus la dispozitie.

În urma participarii la acest festival informatic participantii nu vor pleca doar cu o diploma si un premiu, ci îsi vor largi orizonturile, ei fiind pusi fata în fata cu o provocare ce o vor întalni pe viitor într-o cariera în IT. Pe langa informatiile noi pe care le vor însusi în urma seminarilor tinute atat de specialisti în domeniu cat si de participantii ce au obtinut rezultate exceptionale, participantii vor avea ocazia de a cunoaste oameni cu aceleasi preocupari si pasiuni.

Astfel OpenIT este mai mult decat o simpla competitie, pe langa concursul propriu-zis echipa de organizatori pregateste pentru participanti o serie de activitati interesante precum “Lan Party”, “Cocktail Party” si multe alte surprize.

Mai multe detalii gasiti in pagina oficiala la http://openit.worldit.info/

Share this post

Comments (2)

  • phpromania Reply

    PHPRomania.net Concursul National de Informatica Aplicata – OpenIT, Suceava: Colegiul National “Stefan cel Mare” S… http://bit.ly/aCmqP4

    21 septembrie 2010 at 10:24
  • OpenIT Reply

    Nu trebuie sa uitam de sponsorii concursului fara de care acest eveniment nu ar fi avut loc : Iulius Mall Suceava, ANST, Trafic.ro, Apropo Caffe, Creactivity.ro, Netarhost, Sport Center, 4Muscle, Achan, COMODO.

    12 octombrie 2010 at 10:52

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.