Tutoriale PHP
  Comunitatea PHP Romania
?>

 
Tutoriale PHP

Proiecte

Inscrie-te la RSS
Programator opencart 1551
Caut Programator PHP care cunoaste foarte bine platforma Opencart. Am nevoie de diverse modificari la site, instalarea unor extensii, corectarea unor erori. Pentru inceput primele urgente sunt: rezolvarea unor erori,doresc colaborare pe termen lung
Calendar 26 Aprilie 2016
realizare magazin presta shop
Buna ziua, caut programator pentru crearea unui magazin online pe o tema adaptata de prestashop si pentru alte doua proiecte online. Multumesc anticipat pentru interes.
Calendar 24 Aprilie 2016
Programator Wordpress
Caut programator wordpress pentru creare/modificare pluginuri si teme de wordpress. Doresc o colaborare de lunga durata, o persoana serioasa care sa respecte termenul de finalizare al proiectului.
Calendar 11 Aprilie 2016
Caut programator php/mysql
Caut programator cu experienta minim 3 ani in pentru diverse proiecte. Sa stie sa lucreze cu xml, api, wp, javascript/akax, php, mysql, api facebook. Candidatul ideal trebuie sa fie capabil sa respecte termenele stabilite impreuna- atent la detalii si responsabil. Mai multe detalii la adresa de email: wp@3k.ro
Calendar 11 Aprilie 2016
Actualizare site
Caut colaborator programator wordpress pentru actualizare site stiri - modificari tema, newsletter-e, update, mentenanta. Colaborare pe termen lung, cu proiecte punctuale de diferite dimensiuni, plus mentenanta.
Calendar 30 Martie 2016
Import feed XML
Buna, Agentie de turism doresc integrare prin feed XML/API a ofertelor de la turoperatori, pe site wordpress (Voyage Theme). Detin documentatia necesara implementarii. Multumesc,
Calendar 20 Martie 2016
Caut programator regim full-time
Angajam full-time, un programator pentru implementarea template wordpress, pluginuri , de refacut un template deja existent si multe alte lucruri legate de aceasta parte de implementare/programare. Activitatea se va desfasura la unul din birourile noastre din Bucuresti , program de lucru 8-9 ore.
Calendar 16 Martie 2016
PHP in Bucuresti
Caut tip din Bucuresti (nu am nimic cu ceilalti dar prefer sa lucram face to face ptr. ca am un script de 1000 $ si n-am chef sa ajunga peste tot) . Scriptul este dezvoltat in PHP Framework, Using Codeigniter , Bootstrap, jQuery, Ajax, CSS3, Javascript, MySQL and HTML5
Calendar 7 Martie 2016
editare si customizare tema wordpress
Buna ziua, Am achizitionat o tema wordpress si sunt interesat de customizarea si adaptarea temei respective la nevoile agentiei. Multumesc!
Calendar 29 Februarie 2016
Plugin import date XML si afisare dupa anumite criterii intr-un site Wordpress!
Am nevoie de cineva care sa creeze un script/plugin cu ajutorul caruia sa preiau zilnic date de la o sursa XML si acele date sa fie afisate pe site dupa anumite criterii stabilite ulterior. Mentionez ca sursa contine toate filtrele de care avem nevoie pentru a putea afisa datele pe site.
Calendar 24 Februarie 2016

Posteaza un nou proiect

Cauta proiect


php constanta sau asp.net

Categorii proiecte

Alerte proiecte

Inscrie-te pentru a primi alerte de joburi personalizate prin email.

Proiecte asemanatoare

Ultimele cautari

Copyright © 2001-2018 PHP Romania Gazduire Claus Web | Inregistrare Domenii
Powered by Simplis