Tutoriale PHP
  Comunitatea PHP Romania
?>

 
Tutoriale PHP

Proiecte

Inscrie-te la RSS
Cer ajutorul unui PHP-ist pentru cateva lectii.
Sarbatori fericite! Eu am vacanta de sarbatori,intre 23 decembrie 2015-11 ianuarie 2016. Eu lucrez in domeniul constructiilor(n-are rost sa mint). Eu sunt cam singur in a invata PHP(daca aveam un prieten sau o cunostinta apropiata,era foarte bine). Acum de sarbatori,un programator are mai mult timp liber la dispozitie.Stiu ca fiecare om are un program.Exact peste doua saptamani,eu ma duc la job. Eu am pus pentru acest anunt al meu,expirarea termenului pana pe 31 decembrie 2016,in speranta ca poate la vara va vedea cineva si poate o sa ma ajute. Eu vreau ca un programator junior/senior,sa ma ajute si pe mine in aceste doua saptamani(daca se poate si cateva luni). Daca este sa fie ceva,eu as zice sa ne vedem din 1-2 zile la o cafenea sau altundeva unde este WIFI.Vin eu cu calculatorul pentru a-mi arata si mie,cum se face un cod si alte chestii care apartin de PHP. Intrebare:Este cineva dispus care vrea sa ma ajute si pe mine? Vrea cineva sa-mi arate partea de PHP?
Calendar 28 Decembrie 2015
Citeste mai mult | Comentarii (4) | Salveaza | Accesari 461 accesari | |
Modificari interfata platforma OpenCart
Salut! Am nevoie de cateva modificari la interfata OpenCart, destul de putine.
Calendar 26 Decembrie 2015
Citeste mai mult | Comentarii (2) | Salveaza | Accesari 787 accesari | |
Anunturi Online
Salut ! Cine imi poate face un site de anunturi online ?
Calendar 23 Decembrie 2015
Caut Programator modificarea tema wordpress
Caut un pogramator care sa adauge la o tema deja achiztionata (Book Your Travel - Online Booking WordPress Theme), o noua categorie la cele prezente si in plus cateva modificari (daca vor fi posibile).
Calendar 6 Decembrie 2015
Caut partener intr-un start-up, tare pe Magento.
Doresc sa lansez un site de e-commerce pe Magento ( in extremis merge si Woo)cu ceva “de genul” Create Your Own T-Shirt ca si un startup. Insa nu este pentru tricouri. Este altceva, la alt nivel. Fashion Luxury. Exclusiv pentru piata externa. As prefera sa lucrez cu cineva care stie romana si care sa vina in acest startup cu partea de integrare/realizare/mentenanta de site. Si sa aiba expertiza solida pe aceste chestii. Strict in regim de dezvoltare la startup. Daca vrei si un dolar iti zic de pe acum pass. Mai multe info le discut face-to-face dupa ce stabilim un prim contact in care sa imi arati: doua siteuri state of the art facute de tine(voi) pe Magento ca ai inteles bine partea cu startupul Am vazut ca ai raspuns la primele doua chestiuni, trecem la mai multe detalii. Am investit suficient de mult (timp si bani) pe partea de dezvoltare pana acum. Am in lucru un editor (Tool) in HTML5 la un furnzor de pe UpWork. Sper sa iasa ceea ce imi doresc cu acest editor. Acest
Calendar 5 Decembrie 2015
Atom si molecule
Am de realizat pentru facultate in limbajul Processing un proiect numit Chimie anorganica.
Calendar 30 Noiembrie 2015
Modificare program automatizat
am nevoie de o modificare la un program care posteaza anunturi pe un site. programul a functionat pana acum, numai ca s a schimbat ceva la sectiunea "register", step 4. pt mai mu;te detalii: dickkk1@gmx.de ms
Calendar 25 Noiembrie 2015
AngularJS si PHP
Am un proiect simplu/mediu, o pagina care transmite niste date folosind AngularJS si un script PHP care face un calcul simplu. Frontend-ul trebuie facut cu less, sass sau stylus.
Calendar 25 Noiembrie 2015
Citeste mai mult | Comentarii (2) | Salveaza | Accesari 278 accesari | |
Configurator online
Vreau un configurator online asemanator cu http://www.evofenster.com/hebeschiebetueren-konfigurator. Ar fi ok sa poata fi integrat intr-un site joomla deja existent.
Calendar 25 Noiembrie 2015
Site existent trecere la platforma wordpress
Buna seara, Cautam programator PHP pentru colaborare intr-un proiect auto pe platforma de WordPress. Experienta minim 2 ani cu Wordpress. Dorim colaborare de lunga durata si pentru proiecte de viitor.
Calendar 25 Noiembrie 2015

Posteaza un nou proiect

Cauta proiect


php constanta sau asp.net

Categorii proiecte

Alerte proiecte

Inscrie-te pentru a primi alerte de joburi personalizate prin email.

Proiecte asemanatoare

Ultimele cautari

Copyright © 2001-2017 PHP Romania Gazduire Claus Web | Inregistrare Domenii
Powered by Simplis