Tutoriale PHP
  Comunitatea PHP Romania
?>

 
Tutoriale PHP

Proiecte

Inscrie-te la RSS
Caut programator regim full-time
Angajam full-time, un programator pentru implementarea template wordpress, pluginuri , de refacut un template deja existent si multe alte lucruri legate de aceasta parte de implementare/programare. Activitatea se va desfasura la unul din birourile noastre din Bucuresti , program de lucru 8-9 ore.
Calendar 16 Martie 2016
PHP in Bucuresti
Caut tip din Bucuresti (nu am nimic cu ceilalti dar prefer sa lucram face to face ptr. ca am un script de 1000 $ si n-am chef sa ajunga peste tot) . Scriptul este dezvoltat in PHP Framework, Using Codeigniter , Bootstrap, jQuery, Ajax, CSS3, Javascript, MySQL and HTML5
Calendar 7 Martie 2016
editare si customizare tema wordpress
Buna ziua, Am achizitionat o tema wordpress si sunt interesat de customizarea si adaptarea temei respective la nevoile agentiei. Multumesc!
Calendar 29 Februarie 2016
Plugin import date XML si afisare dupa anumite criterii intr-un site Wordpress!
Am nevoie de cineva care sa creeze un script/plugin cu ajutorul caruia sa preiau zilnic date de la o sursa XML si acele date sa fie afisate pe site dupa anumite criterii stabilite ulterior. Mentionez ca sursa contine toate filtrele de care avem nevoie pentru a putea afisa datele pe site.
Calendar 24 Februarie 2016
Multi-Channel Ecommerce Platform - Monitor platform - Order Management system
we would like to create a web based inventory control software with a shopping cart, that will allows us to stay in control of our online and offline sales channels from a central system that's also fully integrated with ebay and amazon, CRM. to be able to Monitor our orders and inventory in real time.if necessary Immediately adjust inventory when an order is received from an integrated sales channel. Automatically update stock availability on all our channels. create new product listings with a few clicks, ship products with ease all from one location. Automatically sync invoices and last but not least, we already have a monitor software which keeps track of other people ebay listings, notifies for price changes, ended auction, stock change, etc and we will like to rebuild it with new functions please see the attached pdf file, for a much more detailed explanation: https://drive.google.com/file/d/0B4VcR63DhWl_QVFCOXJyamU2RG8/view?usp=sharing so far we found www.pushauction
Calendar 21 Februarie 2016
Customizare Wordpress
Caut programator experimentat pentru a adapta designul unui multiblog international pentru un site de multiblogging in Ro
Calendar 20 Februarie 2016
Freelancer caut de lucru
Buna, ma numesc Ionut si sunt programator web senior freelancer avand o vechime de 8 ani in programare si technologiile Html5,Css3, php, mysql, javascript,JQuery, etc caut de munca in still freelancer avantajos si la preturi mici, cu incepere imediata a dezvoltari am un portofoliu amplu in spate din care pot sa va prezint cateva lucrari dezvoltate pana in prezent! Ma puteti contacta pe numarul de telefon 0758576470 pentru mai multe detalii si o posibila colaborare. Va multumesc!
Calendar 10 Februarie 2016
Website licitatii
Va salut Sunt interesat de crearea unui website de la 0 pentru licitatii. Pentru acesta am nevoie de o echipa tanara si dinamica, dornica sa treaca peste orice obstacol si care nu imbratiseaza "nu pot" si "nu stiu" imediat. Ma adresez atat programatorilor experimentati, cat si firmelor de specialitate (creare,promovare,etc). Astept ofertele dumneavoastra. Multumesc
Calendar 9 Februarie 2016
Programare formulare prelucare date
Design si functionalitate il avem trebuie doar partea de programare php mysql: pe scurt se introduc date prin forms dupa o anumita logica dupa care se genereaza si se listeaza pe imprimanta pdfuri, se salveaza datele introduse in baza de date de unde pot fi incarcate din nou pe baza de cautare.
Calendar 5 Februarie 2016
Seo site
Avem un site de inchirieri auto si dorim sa facem SEO. Dorim colaborare de lunga durata cu un senior in zona seo. Asteptam propunerile pe adresa de e-mail georgiana0909@yahoo.com, oferta, ce include -detaliat ce se va face lunar pentru site, numar cuvinte si daca se garanteaza o anumita pozitie.
Calendar 1 Februarie 2016

Posteaza un nou proiect

Cauta proiect


php constanta sau asp.net

Categorii proiecte

Alerte proiecte

Inscrie-te pentru a primi alerte de joburi personalizate prin email.

Proiecte asemanatoare

Ultimele cautari

Copyright © 2001-2017 PHP Romania Gazduire Claus Web | Inregistrare Domenii
Powered by Simplis