Tutoriale PHP
  Comunitatea PHP Romania
?>

 
Tutoriale PHP

Proiecte

Inscrie-te la RSS
Developer for Wordpress custom Plugins for a specific Project
Buna ziua, Companie dezvoltare aplicatii web cautam programator cu experienta in dezvoltarea de pluginuri custom pentru un proiect realizat in Wordpress. De asemnea Sunt necesare cunostinte minime de lucru cu Git . Dorim Colaborare Project Based dar exista si posibilitatea angajarii full time. Pentru a ne contacta puteti folosi pagina noastra de contact de aici: www.blackfusion.ro sau numarul de telefon 0727124891. Va multumim.
Calendar 18 Octombrie 2016
migrare OC 1.5.6.4 -> 2.x
doresc sa migrez de la 1.5.6.4 la 2.x am cumparat deja extensiile de migrare dar nu reusesc sa le implementez
Calendar 14 Octombrie 2016
Creare si implementare
Salut Caut programator serios pentru... 1. Redesign site prezentare, 2. Crearea unui forum 3. Implementare plata mobilpay (card) 4. Mici modificari de design.... Toate proiectele se vor lucra pe rand si la preturi de bun simt... Multumesc
Calendar 12 Octombrie 2016
Citeste mai mult | Comentarii (4) | Salveaza | Accesari 236 accesari | |
Project-based : Codeigniter sau Laravel backend Developer
Buna ziua, Companie dezvoltare aplicatii web cautam programatori cu experienta in unul din frameworkurile: CODEIGNITER sau LARAVEL. Dorim Colaborare Project Based dar exista si posibilitatea angajarii full time. Pentru a ne contacta puteti folosi pagina noastra de contact de aici: www.blackfusion.ro sau numarul de telefon 0727124891. Va multumim.
Calendar 22 Septembrie 2016
integrare feed
Integrare feed din magazin opencart in alt magazin opencart. Transfer baza de date de produse si stocuri.
Calendar 8 Septembrie 2016
Programator serios caut de munca ca si freelancer.
Programator serios caut de munca ca si freelancer in urmatoarele limbaje de programare: html - experienta 8 ani css - experienta 8 ani (bootstrap) js - experienta 6 ani (Jquery) php - experienta 6 ani mysql - experienta 6 ani La cerere pot sa ofer consultanta in domeniul securitatii si optimizarii paginilor si site-urilor on-page si off-page, preturile sunt discutate si decise in conformitate cu nevoile dvs. de bussines. In cazul in care doriti o colaborare sau un sfat incotro sa incepeti online, ma puteti contacta pe numarul de telefon: 0758576470. Va multumesc!
Calendar 30 August 2016
import produse in magazinul okazii de pe un site extern
doresc sa-mi deschid un magazin pe okazii unde sa import o parte din produsele aflate pe un site extern
Calendar 27 August 2016
Implementare feed in magazin piese auto
Caut programator cu experienta care stie si poate integra feed-ul de la augsburg international intr-un magazin de piese auto cu baza tecdoc. Astept oferte de la persoane care au experienta in domeniu.
Calendar 25 August 2016
Sistem Multilevel de Bilete de Autocar
Suntem in cautarea unui programator web cu experienta pentru dezvoltarea unui sistem multileve de bilete de autocar. Sistemul va include un panel de administrare generala; un panel pentru operatorii de transport rutier (unde vor pune rutele, detaliile de transport, preturile,etc); un panel pentru agentiile de turism care vor sa cumpere bilete de autocar pentru clientii lor; si front-end.
Calendar 18 August 2016
Indoor positioning system
Am o nevoie de o aplicatie Android ce ajuta la indicarea pozitiei folosindu-se de GPS.Aplicatia este partial facuta,mai multe detalii cand o sa fiu contactata.
Calendar 16 August 2016

Posteaza un nou proiect

Cauta proiect


php constanta sau asp.net

Categorii proiecte

Alerte proiecte

Inscrie-te pentru a primi alerte de joburi personalizate prin email.

Proiecte asemanatoare

Ultimele cautari

Copyright © 2001-2018 PHP Romania Gazduire Claus Web | Inregistrare Domenii
Powered by Simplis