Tutoriale PHP
  Comunitatea PHP Romania
?>

 
Tutoriale PHP

Proiecte

Inscrie-te la RSS
MAM
TOP Project: PFA, Remote, €22/ora !!! Cautam 2 PFA fulltime Backend-Developer PHP pentru un proiect de termen lung. Important: Cautam PFA/SRL, trebue sa poti trimite facura la firma germana. Requirements pe engleza, pt ca este necesara: We need 2 experienced PHP Developers, ready to go asap. Our Software is based on Pimcore, extends and overwrites it in several occasions. We are looking for PHP developers: Need: experienced PHP / Zend V1 - Developer. Need: english Nice to have: Pimcore Ideally: German language knowledge, but no must-have If you think "That's me", shoot us a message, ideally link some Zend/Pimcore related Github Repository you worked on. Or attach some of your code, if not public. Please start your answer with "Pimcore is awesome", so we can disregard applicants who not read the description. Project Description: We are developing a software for a meda/marketing agency that will be a frontend for stakeholders (Designers, copywriters, c
Calendar 31 Ianuarie 2017
Citeste mai mult | Comentarii (3) | Salveaza | Accesari 349 accesari | |
Creez site-uri web de la 0, complet administrabile.
Creez site-uri web, de la 0, complet administrabile. Limbajele folosite pot fi php, sql (mysql) ?i javasript (impreun? cu jQuery). Pentru portofoliu ?i intrebari, ma puteti contacta la: cretu.andrei[at]zoho.com PS: Nu lucrez pe cms-uri. Creez doar proiecte de la 0.
Calendar 30 Ianuarie 2017
Citeste mai mult | Comentarii (0) | Salveaza | Accesari 219 accesari | |
Programator PHP / MySQL
Pentru echipa noastra foarte tanara, suntem in cautarea unui Programator PHP / MySQL. Ne dorim ca viitorul coleg sa cunoasca: - PHP procedural si obiect (nu este necesara cunoasterea nici unui framework). - MySQL. Va fi direct raspunzator de: - dezvoltarea de noi functii si facilitati pentru site-ul nostru. - dezvoltarea aplicatiilor folosite in companie. Programul de lucru este unul flexibil. Salariul este intre 500 si 2 000 de Euro in functie de cunostinte si experienta. In plus, oferim: - asigurare medicala; - decontare transport; - decontare abonament fitness; - fructe zilnic. Asteptam CV-urile celor interesati pe adresa hr@cel.ro, telefon: 0728 420 231.
Calendar 27 Ianuarie 2017
Senior Java Developer
Hello, we are looking for a high talented Java developer. To be hired full time inside our upcoming coming based in Bucharest. Based salary will be $3000. Please get back in contact with us through email: crysmasis@gmail.com or skype ID: Mentysis
Calendar 23 Ianuarie 2017
Freelancer Serios caut de lucru
Programator serios caut de munca ca si freelancer in urmatoarele limbaje de programare: html - experienta 8 ani css - experienta 8 ani (bootstrap) js - experienta 6 ani (Jquery) php - experienta 6 ani mysql - experienta 6 ani La cerere pot sa ofer consultanta in domeniul securitatii si optimizarii paginilor si site-urilor on-page si off-page, preturile sunt discutate si decise in conformitate cu nevoile dvs. de bussines. In cazul in care doriti o colaborare sau un sfat incotro sa incepeti online, ma puteti contacta pe numarul de telefon: 0758576470. Va multumesc!
Calendar 15 Ianuarie 2017
crearea unui program /software
Buna ziua. Caut programator serios, cu dorinta de a evolua, interesat de colaborare pe termen lung, pentru realizarea unor proiecte complexe personalizate.Crearea unui program / software. Cunostinte: PHP, MySql, JavaScript, jQuery, Ajax, HTML, CSS. Pentru cine este interesat dati un mail : Loghin@btinternet.com Va Multumesc
Calendar 11 Ianuarie 2017
Creare SOFTWARE
Buna ziua. caut pe cineva sa creeze un soft/ program de tinut evidenta la o firma de constructii/ plus sa aiba optiune de acces proecte / crea proecte / management. va rog dati un mail si va voi trimite lista detaliata. ceva de genul : www.buildtools.com cu respect.
Calendar 11 Ianuarie 2017
website(html,css,javascript)
Caut freelancer cu experienta pe html,css,javascript. Este vorba de cateva website-uri(3,4 proiecte). In cele din urma vom discuta detaliile, astept un mesaj. multumesc.
Calendar 7 Ianuarie 2017
Citeste mai mult | Comentarii (6) | Salveaza | Accesari 312 accesari | |
Creare modul whmcs
Vreu un modul whmcs pentru un server cardsharing (CCcam, Multics) in care se pot , crea, suspenda, termina si Schimba linile, linile sa fiei afi?ate pe arena de client în formal "c: hostname port user pass" iar linie sa fie automat scrise pe servarul cccam gazduit pe un vps în fi?ierul cccam.cfg în forma f: utilizator trece {userid =; nume =; e-mail =; enddata=;} #)
Calendar 3 Ianuarie 2017
Citeste mai mult | Comentarii (0) | Salveaza | Accesari 156 accesari | |
Software productie Atelier
Un soft care prin care sa pot centraliza toata productia intr-un atelier cu sisteme glisante cu sticla, sa zicem ceva asemanator atelierelor de productie termopane doar ca e ceva mai simplu. Probabil va fi impartit in "module": 1. Calcularea panourilor si a productie sistemului ( avem o versiune de soft online cu care facem acest lucru din care ne putem inspira) 2. Program de facturare si gestiune ( momentan avem un program de facturare si gestiune, dar despre care nu stiu daca se poate personaliza prea mult- deci probabil va fi ca si punct de inspiratie) 3. Inregistrarea noilor comenzi de productie, platile clientilor si a revanzatorilor si a stadiului productiei- momentan acest lucru il facem intr-un excel rudimentar 4 . Software pentru organizarea propriu-zisa a productie in atelier- punerea in calendar a productiei , organzirea pe sectoare - ne gandeam ca aceasta punere in calendar sa fie pe o aplicatie mobila, cu conturi pentru fiecare angajat in care-si inregistreaza progresu
Calendar 14 Decembrie 2016

Posteaza un nou proiect

Cauta proiect


php constanta sau asp.net

Categorii proiecte

Alerte proiecte

Inscrie-te pentru a primi alerte de joburi personalizate prin email.

Proiecte asemanatoare

Ultimele cautari

Copyright © 2001-2017 PHP Romania Gazduire Claus Web | Inregistrare Domenii
Powered by Simplis