Tutoriale PHP
  Comunitatea PHP Romania
?>

 
Tutoriale PHP

Cauta proiecte

Inscrie-te la RSS
 In urma cautarii au rezultat 12 proiecte
Drupal Project
15 Mai 2014 | | 302 accesari

Avem nevoie de un programmator cu experienta in Drupal. Suntem o companie de web development bazata in Canada. Lucram in majoritate cu WordPress si avem niste clienti care au nevoie de modificari la siteurile lor care sunt create in Drupal. O sa fie proiecte periodic. Daca sunteti interesat, va rog sa ma contactati pentru a discuta detalii prin email johnny.cotoc@gmail.com. Va multumesc
programator Drupal
14 Iulie 2008 | 1568 accesari

Caut programator experimentat PHP care sa cunoasca DRUPAL. Proiectul face parte dintr-o serie de proiecte. Se doreste seriozitate si profesionalism. Beneficiile sunt pe masura.
finalizare si dezvoltare site creat in drupal
13 Mai 2012 | 673 accesari

Caut programator cu experienta in Drupal pentru finalizarea si adaugarea unor functionalitati la un site creat in drupal si implementat in 2010. Nu doresc crearea unui nou site, ci rezolvarea unor probleme la site-ul existent + dezvoltarea lui in continuare. Cei interesati sunt rugati sa ne contacteze pe mail. Experienta cu site-uri din domeniul turismului constituie un avantaj. La fel si experienta seo.
administrare site
5 August 2011 | 636 accesari

Cautam programator drupal pentru administrare si implementari site agentie de turism, cunostinte design.
Construire website
17 Aprilie 2011 | 817 accesari

Salut, Am nevoie de ajutor pentru dezvoltarea in Drupal a unui sit de evenimente culturale (www.postmodern.ro), care sa aiba si componenta de social network. Sit-ul se vrea destul de asemanator cu www.time.com. Caut pe cineva responsabil, dedicat si cu experienta. Astept raspunsurile voastre. Multumesc, Mihaela
project manager
18 Decembrie 2007 | 1685 accesari

buna ziua, caut un programator excellent in Drupal. am nevoie de cineva imediat pentru un e-commerce module. contacteaza-ma pentrudetalii deasemenea, caut sa lucrez cu cineva care va fi 'available' pentru citeva proiecte in the near future. noi sintem locati in Canada pot vorbi Romaneste; engleza nu este necesara.
Implementare mobilPay
7 Ianuarie 2014 | 586 accesari

Ofer implementare mobilPay la cele mai avantajoase preturi de pe piata. Implementarea mobilPay SMS sau mobilPay card se poate face in orice platforma sau script personalizat, cum ar fi Magento, OpenCart, PrestaShop, VirtueMart, WordPress, Joomla, Drupal, osCommerce, WHMCS, GameCP, site de reduceri, magazine online, servicii de hosting si multe altele.
Programator Web/Nativ Android/Cross-Platform PhoneGap/Cordova caut proiecte in still freelancer
17 August 2015 | | 385 accesari

Programator cu experienta in PHP, HTML5, JavaScript, jQuery, WordPress, Drupal, Servicii Web, Aplicatii native Android sau cross-platform folosind PhoneGap/Cordova, caut de munca in still freelancer pe proiecte scurte/lungi sau posibilitate de colaborare pe timp indelungat. Ma puteti contacta pe alex@alexandrumarin.com. Va multumesc, o seara buna.
Creare magazin online pe framework
6 Decembrie 2014 | 801 accesari

Doresc realizarea unui magazin online, optimizat, linkuri seo url pe un framework: codeigniter, cake php, Nu doresc drupal, joomla, opencart, etc. Nu conteaza daca este realizat special pentru mine sau a mai fost vandut, atata timp cat difera tema. protectie foarte buna anti hack, etc Voi lua in calcul numai pretul cu care veti licita aici, Daca licitati cu 2lei atunci atat va costa si magazinul. Rog seriozitate si pret corect in oferta. Nu doresc factura in mod obligatoriu dar voi dori o garantie asupra magazinului si rezolvarea unor buguri daca or sa apara. Detalii in Descriere suplimentara
php/mysql independent guru
13 Noiembrie 2007 | 1559 accesari

Caut un baiet cu experinta in php, mysql principal si xml/css/html/js secundar. Este vb despre diverse aplicatii la care se mai cer modificari ale scripturilor existente sau adaugare de noi facilitati. Aplicatiile se axeaza in general pe scripturi open-source sau platite dar open-code. Exemple: drupal, wordpress, osdate, phpmotion, joblite. Cer: seriozitate, respectarea deadline-urilor si, daca exista, entuziasm. Ofer: plata buna (as prefera la ora ca e mai usor cuantificabil), specificatii clare si stabile. Locatia nu este importanta, comunicare pe mail/mess si/sau tel (decontez si convorbirile). Astept cei interesati de o colaborare serioasa si reciproc implicata.

Posteaza un nou proiect

Cauta proiect


php constanta sau asp.net

Categorii proiecte

Alerte proiecte

Inscrie-te pentru a primi alerte de joburi personalizate prin email.

Proiecte asemanatoare

Ultimele cautari

Copyright © 2001-2018 PHP Romania Gazduire Claus Web | Inregistrare Domenii
Powered by Simplis