Tutoriale PHP
  Comunitatea PHP Romania
?>

 
Tutoriale PHP

Cauta proiecte

Inscrie-te la RSS
 In urma cautarii au rezultat 90 proiecte
Programator Wordpress
11 Aprilie 2016 | 368 accesari

Caut programator wordpress pentru creare/modificare pluginuri si teme de wordpress. Doresc o colaborare de lunga durata, o persoana serioasa care sa respecte termenul de finalizare al proiectului.
Site existent trecere la platforma wordpress
25 Noiembrie 2015 | 326 accesari

Buna seara, Cautam programator PHP pentru colaborare intr-un proiect auto pe platforma de WordPress. Experienta minim 2 ani cu Wordpress. Dorim colaborare de lunga durata si pentru proiecte de viitor.
Site-uri wordpress
14 Aprilie 2014 | 485 accesari

Firma din Bucuresti, avem nevoie de un programator care sa stie si wordpress pentru 3 site-uri realizate pe platforma wordpress la care vrem sa aducem modificari acum cat si pe viitor. Dorim o colaborare serioasa si de lunga durata.
Continuare constructie website wordpress
10 Decembrie 2012 | | 609 accesari

Buna ziua, Cautam urgent programator de wordpress cu experienta de peste 2 ani. Avem nevoie pentru continuarea constructiei unei platforme online. Plarforma fiind de o complexitate ridicata necesita cunostinte temeinice de programare in WordPress. Website-ul se afla intr-o stare de finalizare de aproximativ 80%. Va rugam sa ne trimiteti si un portofoliu de site-uri reprezentative. Tin sa mentionez ca platforma de wordpress pe care a fost facut este in mare parte modificata. Multumim anticipat
convertire la wordpress
2 Decembrie 2011 | 557 accesari

Am un site html, pe care vreau sa il convertesc in wordpress. Designul trebuie sa se pastreze identic. Pot sa ofer max 70 eu.
Colaborare WordPress
8 Martie 2012 | | 830 accesari

Cautam programatori PHP pentru colaborare project based pe proiecte WordPress.
editare si customizare tema wordpress
29 Februarie 2016 | 378 accesari

Buna ziua, Am achizitionat o tema wordpress si sunt interesat de customizarea si adaptarea temei respective la nevoile agentiei. Multumesc!
Theme Wordpress
17 Aprilie 2014 | 418 accesari

FastWp este interesat de colaborare cu un wordpress developer cu experienta - sau cu unul dispus sa invete , care poate coda o tema Wordpress de la 0 (sau macar stie ca ar putea sa o faca daca vrea), care e familiar sau vrea sa fie cu wordpress codex, poseda cunostinte bune de Html / CSS si foarte bune de PHP, OOP, JavaScript / Jquery – si cu o doza consistenta de simt artistic :-) si nu in ultimul rand care poate respecta deadline-urile. In principiu se face codarea unui template Html deja existent ca tema Wordpress, cu Admin custom / metbox-uri / custom post types / etc. Themele se codeaza pentru Themeforest. Daca esti interesat poti trimite un CV themes@fastwp.net
Ofer servicii de Migrare site-uri pe wordpress
21 Decembrie 2013 | 442 accesari

Ofer servicii de transfer siteuri html pe wordpress cu preturi de la 40$ pentru site-uri mici. Caracterisitici: - potrivire exacta a designului siteului pe wordpress cu vechiu site web; - implementare (optional) design responsive pentru a se putea vizualiza bine pe dispozitivele mobile; - implementare cos de cumparaturi - transformare in magazin onlie (optional).
Modificare Feed la Wordpress
9 Mai 2010 | 934 accesari

Doresc ca feed-ul unui blog pe platforma wordpress sa arate post-uri aleatorii din blog la fiecare accesare.

Posteaza un nou proiect

Cauta proiect


php constanta sau asp.net

Categorii proiecte

Alerte proiecte

Inscrie-te pentru a primi alerte de joburi personalizate prin email.

Proiecte asemanatoare

Ultimele cautari

Copyright © 2001-2018 PHP Romania Gazduire Claus Web | Inregistrare Domenii
Powered by Simplis