Tutoriale PHP
  Comunitatea PHP Romania
?>

 
Tutoriale PHP

Cauta proiecte

Inscrie-te la RSS
 In urma cautarii au rezultat 10 proiecte
Modul WHMCS Mobilpay SMS Offline
30 Noiembrie 2012 | 856 accesari

As dori un modul WHMCS pentru platile Mobilpay SMS Offline. Modulul sa poata fi administrat din panoul de control administrator WHMCS. Sa afiseze lista de tranzactii zilnice/lunare, precum si id-ul clientului care a efectuat plata, data, suma platita, cuvantul scurt, nr de telefon de pe care s-a efectuat plata si codul generat de sistemul Mobilpay.
Modul WHMCS plata prin SMS
16 Ianuarie 2013 | | 627 accesari

As dori un modul WHMCS pentru platile Mobilpay. Modulul sa poata fi administrat din panoul de control administrator WHMCS. As dori ca sa aiba posibilitatea clientii sa isi aleaga aceasta metoda de plata sa adauge credit pe cont si care apoi sa isi plateasca facturile. La fiecare plata sa se retraga si comisionul tranzactiei de 1,6 euro . Sa se permita doar plata de 10 euro sau 20 euro.
Creare modul WHMCS
18 Mai 2014 | | 347 accesari

Doresc crearea unui modul WHMCS care sa lucreze cu api ul oferit de www.alertsms.ro api-ul foloseste la trimiterea sms-urilor catre clienti.
Creare modul Whmcs
17 Iunie 2014 | 381 accesari

Doresc crearea unui modul WHMCS ar fi necesar pentru un server de cardsharing care sa creaza automat liniile in cccam.cfg pe un server vps si sa afisieze pe site linia
Cautam colaborator creare Module WHMCS
15 Iulie 2016 | 345 accesari

Cautam colaborator pentru crearea unor module WHMCS. Persoanele interesate sunt rugate sa trimita un email la contact@clever-host.ro
Creare modul whmcs
3 Ianuarie 2017 | | 188 accesari

Vreu un modul whmcs pentru un server cardsharing (CCcam, Multics) in care se pot , crea, suspenda, termina si Schimba linile, linile sa fiei afi?ate pe arena de client în formal "c: hostname port user pass" iar linie sa fie automat scrise pe servarul cccam gazduit pe un vps în fi?ierul cccam.cfg în forma f: utilizator trece {userid =; nume =; e-mail =; enddata=;} #)
Implementare mobilPay
7 Ianuarie 2014 | 586 accesari

Ofer implementare mobilPay la cele mai avantajoase preturi de pe piata. Implementarea mobilPay SMS sau mobilPay card se poate face in orice platforma sau script personalizat, cum ar fi Magento, OpenCart, PrestaShop, VirtueMart, WordPress, Joomla, Drupal, osCommerce, WHMCS, GameCP, site de reduceri, magazine online, servicii de hosting si multe altele.
Implementare API in modul plata SMS
1 Martie 2015 | | 347 accesari

Salutare, detin un addon de plata prin SMS pentru WHMCS si este din cate stiu eu conectat la API Mobilpay, acum eu am platile prin SMS de la Rentaliweb si mi s-a furnizat un API nou. Doresc sa se adauge acest API ca atunci cand introduci codul sa fie verificat de catre cei de acolo si validat si doresc sa mai facem cateva modificari minore.
Modul SMS Offline pentru WHMCS
9 Ianuarie 2013 | | 736 accesari

Doresc un modul de plata prin SMS Offline de la Mobilpay. Doresc ca dupa ce se adauga in cos, este trimis sa plateasca, iar dupa sa ii apara sa aleaga Mobilpay, Da click, apare casuta unde sa introduca numarul.codul, etc.. plateste.. il anunta ca s-a platit iar pe proforma alaturi de specificatiile ce a cumparat, as dori sa scrie si platit prin SMS suma de .... cat a fost .---------------------------------
Constructie 2 site-uri
12 Februarie 2011 | 834 accesari

Buna, as dori o oferta de pret pentru Urmatoarele : 1. Un site prin care sa vand hosting si domenii. Practic eu sa fiu resseller de domenii si de hosting.Cont de resseller de hosting am achizitionat deja si am achzitionat si domeniu(hostieftin.com) pe care am pus eu un template modificat de mine...insa nu e 100% obligatoriu sa lucram pe acest template..acum ce m-ar interesa...Integrarea WHMCS in site + crearea de pachete(din contul de reseller) asa cum le-am prezentat eu pe site + Integrarea platii cu Cardul, SMS, Paypal si transfer bancar, deci sa fie cat mai multe optiuni de plata disponibile.Licienta WHMCS se poate achizitiona de la http://www.despregazduire.ro/soft/licente , iar ca si site pentru plati va fi mobilpay.ro la care am cont activ. Deci asa mai pe scurt vreu site-ul de vanzare a hostingului si domenilor la cheie.2. Doresc un website cu un sistem MLM gen http://www.beamanager.biz. In care oamenii fac cont, platesc 9 $ lunar, primesc un link unic de afiliat iar daca mai

Posteaza un nou proiect

Cauta proiect


php constanta sau asp.net

Categorii proiecte

Alerte proiecte

Inscrie-te pentru a primi alerte de joburi personalizate prin email.

Proiecte asemanatoare

Ultimele cautari

Copyright © 2001-2018 PHP Romania Gazduire Claus Web | Inregistrare Domenii
Powered by Simplis