Tutoriale PHP
  Comunitatea PHP Romania
?>

 
Tutoriale PHP

Cauta proiecte

Inscrie-te la RSS
 In urma cautarii au rezultat 42 proiecte
Integrare Payment Gateway OpenCart
15 Septembrie 2011 | 955 accesari

Caut urgent un programator pentru a integra payment gateway-ul plationline.ro pe un site e-commerce bazat pe OpenCart. Experienta anterioara cu sistemul OpenCart si/sau integrarea de sisteme de plata constituie un avantaj.
Modificare modul opencart 2 Urgent-Cargus
5 August 2016 | | 543 accesari

Modulul furnizat de cei de la Urgent-cargus pentru opencart 2 nu afiseaza in awb si optiunea produsului comandat, in cazul nostru "marimea". Am nevoie de o persoana care poate modifica modulul ca sa includa optiunile produsului in AWB. Versiune opencart 2.1.0.2
Caut urgent programator Opencart
18 Septembrie 2015 | 369 accesari

Caut un programator cu experienta in opencart pentru cateva mici proiecte urgente si pentru o viitoare colaborare tot pentru opencart. Momentan ma intereseaza rapid un vqmod de redirectionare buton comanda catre pagina de account, conditionat + adaptare opencart la functionalitate B2C (rotunjirea preturilor cu taxe incluse la 2 zecimale din 4 - opencart calculeaza preturile cu TVA in background pornind de la 4 zecimale in loc de 2). Mai multe detalii la telefon. Am nevooie urgenta de aceste modificari + alte proiecte ulterioare dar care nu sunt la fel de urgente (pot fi facute ulterior dupa ce termin aceste urgente). Rog seriozitate in termene de finalizare.
Configurare Opencart
31 Decembrie 2015 | 718 accesari

Configurare opencart: login FB, Instalare tema, Creare filtre si categorii, integrare procesator plati cu cardul - online
Dezvoltare site Opencart
6 Decembrie 2014 | 338 accesari

Caut colaborator pe termen lung, serios, ca sa cunoasca foarte bine Opencart. Cunostinte: PHP, MySql, JavaScript, Ajax, Jquery, SEO, etc. Seriozitatea si respectarea termenelor de executie sunt esentiale.
Modificari interfata platforma OpenCart
26 Decembrie 2015 | | 826 accesari

Salut! Am nevoie de cateva modificari la interfata OpenCart, destul de putine.
Opencart - dezvoltare si mentenanta magazin online
4 Decembrie 2014 | 401 accesari

Dorim sa colaboram cu un programator care sa aiba cunostinte de Opencart, SQL si eventual de ASP si SAP pentru dezvoltarea magazinului actual si interconectarea mai buna cu SAP si alte aplicatii in ASP.
integrare feed
8 Septembrie 2016 | 282 accesari

Integrare feed din magazin opencart in alt magazin opencart. Transfer baza de date de produse si stocuri.
modul opencart pentru integrare mobilpay.ro
1 August 2011 | 1904 accesari

Caut o persoana care poate realiza un modul de payment pentru Opencart versiunea 1.5.1.1, pentru procesatorul de plati mobilpay.ro
TecDoc in opencart ( doar doua marci )
3 Iulie 2013 | 851 accesari

Salutare, caut o persoana care sa imi adauge niste informatii din tecdoc in opencart doar pentru bmw si mercedes. Site-ul este deja facut cu cateva categorii deja adaugate. Astept oferte decente.

Posteaza un nou proiect

Cauta proiect


php constanta sau asp.net

Categorii proiecte

Alerte proiecte

Inscrie-te pentru a primi alerte de joburi personalizate prin email.

Proiecte asemanatoare

Ultimele cautari

Copyright © 2001-2018 PHP Romania Gazduire Claus Web | Inregistrare Domenii
Powered by Simplis