Tutoriale PHP
  Comunitatea PHP Romania
?>

 
Tutoriale PHP
Index » Proiecte

Site agentie turism

ID:931
Status proiect:started
Buget:Nu e sigur
Locatie:Bucuresti
Postat in:6 Ianuarie 2013
Expira:11 Ianuarie 2013
Oferte:5
Medie oferte:0.2 euro
Categorii proiect:PHP
Descriere:Buna ziua, Caut un programator web pentru un site de agentie de turism. Agentia ofera servicii de travel si ofera pachete turistice proprii. Design-ul si structura site-ului sunt facute de un designer, ne intereseaza doar programarea. Se livreaza PSD-urile. Site-ul se va face pe un CMS open source (preferabil Wordpress), si nu va avea un shopping cart (se integreaza cu un shopiing cart existent). Site-ul are apx 15 pagini statice (doar continut) si o tabela cu ofertele turistice (definite de agenti) si pe care se fac diverse listinguri. Structura site-ului si wireframeurile se vor pune la dispozitie pentru analiza. Termenul de executie este de 1 luna, cu definirea unor pasi de livrare. Preferabil PFA (eventual firma), contract si asumare termen de livrare. Multumesc
Descriere aditionala:Trebuie sa fiti inregistrat ca sa vedeti aceste detalii

Vrei sa faci o oferta pentru acest proiect? Inscrie-te ca membru sau intra in cont.

Postat:6 Ianuarie 2013
Accesari:685
Oferte:5
Favorite:0

Trimite pe twitter Trimite pe yahoo messenger

Oferte

 1. 1 innovationweb

  Buna seara, Am in wordpress realizat in acest gen, filtru, adaugare oferte din admin si este pe wordpress. crearesiteweb@yahoo.com

 2. 2 tmpopescu

  Buna ziua, sunt interesat de proiect. Am realizat, complet de la zero, un proiect similar pentru o agentie de turism in urma cu cativa ani. Intre timp am dezvoltat o platforma pe care facem site-urile noastre, platforma care este perfect potrivita pentru proiectul dumneavoastra. Detalii despre platforma noastra gasiti aici: http://www.smartwebconcept.ro/solutii-oferite-de-smart-web-concept.html. In linii mari, platforma are un CMS integrat, un modul de SEO nativ integrat, se poate implementa orice grafica (inclusiv template-uri de wordpress, joomla, drupal, etc. sau grafica custom made) si exista posibilitatea sa se adauge oricate limbi, fiecare limba a site-ului avand administrare independenta. Suntem firma, si cel mai bine ar fi sa ma contactati pentru a stabili o intalnire in care sa discutam toate detaliile (email-ul meu este tudor.popescu@smartwebconcept.ro dar ne puteti contacta la oricare alte date de contact de pe site-ul nostru http://www.smartwebconcept.ro) O zi buna!

 3. 3 bogeo

  Buna ziua, In cazul in care mai este valabil sunt interesat de acest proiect. Am realizat anul trecut website pentru agentie de turism folosind CMS propriu sau folosind Wordpress. Pentru mai multe detalii ma puteti contacta pe office@rocode.ro. Pentru toate serviciile ofer factura.

 4. 4 DRNS

  DAca mai este oferta valabila va rog sa ma contactati pe designreflex@yahoo.com sau designreflexro@gmail.com , am o propunere foarte tentanta pentru dvs.. astept raspund ...o seara buna!

 5. 5 Tudor

  Buna ziua, Daca oferta dumneavoastra mai este valabila sunt interesat de acest proiect. Pentru detalii suplimentare ma puteti contacta pe office@proeuroweb.ro.


Posteaza un nou proiect

Cauta proiect


php constanta sau asp.net

Categorii proiecte

Alerte proiecte

Inscrie-te pentru a primi alerte de joburi personalizate prin email.

Proiecte asemanatoare

Ultimele cautari

Copyright © 2001-2018 PHP Romania Gazduire Claus Web | Inregistrare Domenii
Powered by Simplis