Tutoriale PHP
  Comunitatea PHP Romania
?>

 
Tutoriale PHP
Index » Proiecte

Multiple

ID:1596
Status proiect:started
Buget:Peste 3000 euro
Locatie:USA
Postat in:30 Ianuarie 2018
Expira:28 Februarie 2018
Oferte:2
Medie oferte:0 euro
Categorii proiect:PHP
Descriere:Buna, caut un programator serios cu experienta in laravel, php, mysql, ecommerce pentru diverse proiecte ptr shoedeals4u.com. Cei interesati trimiteti va rog un mesaj cu datele email/skype si rate-ul (rate-ul e orientativ, plata se face la proiect) si am sa va trimit un google doc cu ce am nevoie. Plata se face la proiect in $ via paypal sau pe firma. Am nevoie de recomandari de la companiile pentru care ati lucrat: telefon, email, persoana contact si portofoliu.
Descriere aditionala:Trebuie sa fiti inregistrat ca sa vedeti aceste detalii

Vrei sa faci o oferta pentru acest proiect? Inscrie-te ca membru sau intra in cont.

Postat:30 Ianuarie 2018
Accesari:132
Oferte:2
Favorite:0

Trimite pe twitter Trimite pe yahoo messenger

Oferte

  1. 1 NIXAP

    Buna ziua, am putea colabora cu succes in cazul DVS Va rugam ne contactati pentru detalii ca sa discutam mai detaliat la adresa de email: vladislav.zubco@nixap.com Cu respect compania IT "NIXAP" O mica descriere suntem o companie IT cu o experienta vasta in domeniul de peste 10 ani, oferind si servicii de outsource de calitate. Suntem o echipa mare.

  2. 2 TeamDigitalAdvisors

    Salut, Vladimir este numele meu si sunt Sales Manager la Digital Advisors Team. Putem oferi servicii de : • Social Media Marketing • Strategii Digitale • Content Marketing • Graphic Design (User Experience & Branding) • Aplica?ii web (CRM, ERP, Cyber Security) ?i mobile • Site-uri de prezentare ?i E-Commerce • Analiz? ?i cercetare de pia?? Suntem o companie fondata in 2015 si sunt in crestere, avem: echipa de programatori, echipa de deisgner. Iti pot oeri si recomandari de la companiile cu care colaboram. Mi-ar facea placere sa putem avea o discutie, fie skype, fie mail sau telefonica. Ma poti contacta la : vladimir@digitaladvisors.ro sau la nr de tel0749118133. O zi frumoasa iti doresc, Vladimir


Posteaza un nou proiect

Cauta proiect


php constanta sau asp.net

Categorii proiecte

Alerte proiecte

Inscrie-te pentru a primi alerte de joburi personalizate prin email.

Proiecte asemanatoare

Ultimele cautari

Copyright © 2001-2018 PHP Romania Gazduire Claus Web | Inregistrare Domenii
Powered by Simplis