Tutoriale PHP
  Comunitatea PHP Romania
?>

  Intra in comunitate | Cauta programator | Activitate membrii
Tutoriale PHP

Termeni si conditii


       Folosind site-ul comunitatii PHPRomania sunteti de acord sa respectati termeni si conditiile expuse in continuare.

      Serviciile oferite de catre PHPRomania cuprind forumul, legaturi spre carti, reviste, coduri, librarii, editoare, proiecte, companii si alte categorii care sunt in continuare denumite servicii oferite de PHPRomania. Aceste conditii se refera atat la serviciile oferite in prezent cat si la cele care vor fi oferite in viitor.

      Sunteti de acord sa nu postati sau sa transmiteti in alt mod orice reclama neautorizata sau nesolicitata de tipul "spam" sau "scrisori in lant".

      Sunteti de acord sa nu colectati date personale despre alti membri ai comunitatii. PHPRomania isi rezerva dreptul de a refuza o cerere de aderare la comunitatea PHPRomania in cazul in care datele care au fost trimise sunt considerate false. De asemenea PHPRomania isi rezerva dreptul de a sterge orice membru care se considera ca a prejudiciat imaginea site-ului.

      Continutul site-ului nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea administratorului.

      Administratorii nu sunt responsabili pentru indisponibilitatile sau nepotrivirile aparute in cadrul site-ului. PHPRomania.net nu isi asuma nici o responsabilitate pentru erorile sau omisiunile informatiei sau altor documente care sunt referite de acest site sau spre acest site. Referintele la companii, servicii sau produse sunt furnizate fara nici o garantie de nici un fel. In nici un caz PHPRomania.net nu va fi responsabila pentru orice paguba speciala, indirecta sau ca o consecinta, de orice fel, sau orice alta paguba, incluzand, dar nu limitat la acelea rezultate din pierderea de date si orice alta pierdere rezultata din utilizarea informatiei.

      Acest site poate contine greseli tehnice, de tipar sau alte greseli. Modificarile informatiei se realizeaza periodic; aceste schimbari pot include noi editii ale site-ului. PHPRomania.net poate realiza imbunatatiri si/sau schimbari in produsele si/sau programele descrise in site in orice moment.

      ORICE marca prezenta pe phpromania.net este proprietatea respectivelor companii.

      PHPRomania isi rezerva dreptul de a modifica sau de a adauga noi restrictii in ceea ce priveste serviciile oferite. Puteti verifica cea mai curenta versiune a conditiilor vizitand aceasta pagina.

Ultimele discutii in forum RSS Forum

Parteneri

Ultimele articole Ultimele articole

Membri recenti

Top membri

Newsletter


Email:
 inscriere
 renuntare
 
 Arhiva newsletter
Copyright © 2001-2018 PHP Romania Gazduire Claus Web | Inregistrare Domenii
Powered by Simplis