Tutoriale PHP
  Comunitatea PHP Romania
?>

 
Tutoriale PHP

TechTalks revine toamna aceasta în Timișoara și București cu cea de-a 7-a ediție!TechTalks revine toamna aceasta în Timișoara și București cu cea de-a 7-a ediție!

TechTalks-TM+BÎn toamna aceasta TechTalks dă startul celei de-a 7-a ediții în Timișoara (13-14 octombrie, Centrul Regional de Afaceri) și București (21 octombrie, Sala Palatului). Dedicat pasionaților de tehnologie, evenimentul dorește să îi aducă împreună pe aceștia în cadrul unor conferințe de specialitate și TechLab-uri, unde au ocazia să fie la curent atât cu cele mai captivante proiecte ale companiilor de top din România, cât și cu insight-uri referitoare la ultimele tehnologii. La eveniment participanții pot interacționa direct cu experți în domeniu, manageri internaționali și antreprenori din industria IT. TechTalks Timișoara. 13 și 14 Octombrie. Centrul Regional de Afaceri. Ediția cu numărul 7 este organizată cu suportul DevTalksRomania și vine cu o agendă tehnică plină cu noutăți și o zona de networking dinamică. Dacă prima ediție a adunat 200 de participanți, acum comunitatea IT din Timișoara a crescut la cifra de 600 de developeri și entuziaști de tehnologie. Agenda evenimentului este structurată într-o serie de TechLab-uri, o Conferință Internațională, zonă expozițională, de Networking, de startup-uri și Innovation Corner. Subiectele din această ediție sunt concentrate în arii precum: IT Software, Telecommunications, IT Support, Software in Automotive Industry, IoT, AI, Robotics, Machine Learning și multe altele. Evenimentul reprezintă o ocazie foarte bună pentru a discuta direct cu experți în domeniu, manageri internaționali și antreprenori din industria IT. Speakerul internațional, Martin Woolley, Technical Program Manager în cadrul Bluetooth SIG, dar și peste 15 profesioniști locali vor destăinui din experiență cum poți fructifica toate situațiile care apar pe parcursul unui proiect. Printre partenerii care și-au confirmat participarea la eveniment se numără: Nokia, Microsoft, BeeSpeed, Continental, Elektrobit Automotive România, Bluetooth SIG, Wipro's automotive Center of Excellence - Romania.
 Sambata, 23 Septembrie 2017  | Comenteaza | Link permanent

OWASP Bucharest AppSec Conference 2017 - 11 - 13 OctombrieOWASP Bucharest AppSec Conference 2017 - 11 - 13 Octombrie

owaspEchipa OWASP București este bucuroasă să anunțe organizarea conferinței OWASP AppSec Bucharest. Aceasta este o conferință dedicată Securității informatice și Hackingului ce se focusează pe securitatea aplicațiilor. Primele două zile sunt dedicate cursurilor de pregătire în aceste domenii, iar pe data de 13 Octombrie vom avea prezentările, evenimentul CTF (capture the flag) și seminare gratuite.

Conferința va avea loc la Hotel Caro.

  • Participarea la prezentările evenimentului este gratuită, dar va trebui să vă înregistrați.

Evenimentul se va desfășura în limba Engleză și vor fi dezbătute subiecte de actualitate de către renumiți profesioniști în domeniul securității.


 Joi, 17 August 2017  | Comenteaza | Link permanent


La hackathon CodeQuest ed. 2 iti poti transforma ideea intr-un start-up!La hackathon CodeQuest ed. 2 iti poti transforma ideea intr-un start-up!

Daca iti place sa programezi, sambata, 22 octombrie nu rata CodeQuest – un hackathon PHP CREADIV! Nu te-ai inscris inca? O poti face gratuit pe www.codequest.ro, singur sau alaturi de prieteni (in formula de 3-5). Vino sa programezi o aplicatie web super, in 12 ore. Te asteptam cu premii: 1000 EUR premiu 1, oferit de CREADIV, in urma votului juriului Premiu special Netopia, sponsorul evenimentului: sustinere pentru una dintre echipe astfel incat, dupa hackathon, sa poata continua dezvoltarea aplicatiei incepute si sa o aduca la nivel de start-up! Diverse premii surpriza de la partenerii CodeQuest: Zoot, Connect Hub si UBER Vom comunica tema evenimentului catre cei inscrisi, cu cateva zile inainte de hackathon - vei avea timp sa te gandesti ce aplicatie vrei sa dezvolti. Accepti provocarea? Inscrie-te pe www.codequest.ro! Multumiri speciale catre: Sponsorul Netopia; Partenerii: Calif, Connect Hub, Uber, Zoot si Doritos; Partenerii media: Agora, ANIS, ARIES, Brainspotting, Codette, CTRL-D, DigitalJob, FreelancerIT, Info Academy, IT Channel, Jademy, Lean Startup Bucharest Group, Link Academy, Open Connect, RGDA, Romanian Startups, Softlead, Today Soft Mag Boggerii parteneri: Victoria Giorgiana (victoriagiorgiana.com), Iulian Mirzac (itnewz.ro) si Madalin Blidaru (blidaru.net).
 Marti, 18 Octombrie 2016  | Comenteaza | Link permanent

CodeQuestCodeQuest

codequest_banner-google-adw_300x250pxSportul tau preferat este Programarea? Stii PHP si iti plac provocarile? CREADIV te invita la maratonul de coding! Pe 22 octombrie, alearga dupa... aplicatia perfecta. Inscrie-te gratuit la hackathon pe www.codequest.ro cat mai repede, caci locurile sunt limitate! La CodeQuest, editia a doua, te asteapta: • 12 de ore de programare, pentru dezvoltarea unei aplicatii faine, pe o tema surpriza • 1000 EUR premiu pentru echipa castigatoare • Alte premii surpriza pentru participanti • Lucru in echipe de 3 sau 4 • Mancare, bere, fun fun si networking cu alti programatori la fel de pasionati ca tine! Esti invitat sa vii direct cu prietenii, intr-o formula de 3 sau 4 persoane, sau singur si deschis la crearea unei echipe tari alaturi de alti participanti. Locurile sunt limitate! Nu uita sa-ti aduci laptop-ul si orice alte instrumente pe care le consideri necesare pentru a face fata challenge-ului pregatit! Echipele vor fi evaluate, pe baza unui barem clar ce tine cont completitudine, functionalitate, utilitate, fun factor si solutia tehnica aleasa, de juriul format din: Alex David (Tech PM, Creadiv), Alex Lapusan (CEO, Zitec), Adrian Balcan (Fondator TheWebMiner), Eduard Budacu (Founder Agile Coach DOvelopers) si Stefan Marogel, (Tech Consultant and Lean Startup Promoter). Atmosfera pozitiva si creativa va fi mentinuta de Dragos Roua, MC-ul CodeQuest. Accepti provocarea? Inscrie-te pe www.codequest.ro! Multumiri speciale partenerilor: Calif, Connect Hub, Uber, Zoot si Doritos, partenerilor media: Agora, ANIS, ARIES, Brainspotting, Codette, CTRL-D, DigitalJob, FreelancerIT, Info Academy, IT Channel, Jademy, Lean Startup Group, Link Academy, Open Connect, Romanian Startups, Softlead, Today Soft Mag si bloggerilor parteneri: Victoria Giorgiana (victoriagiorgiana.com), Iulian Mirzac (itnewz.ro) si Madalin Blidaru (blidaru.net).
 Marti, 11 Octombrie 2016  | Comenteaza | Link permanent

Hackathon de PHP in 22 Octombrie 2016, Bucuresti, Connect hubHackathon de PHP in 22 Octombrie 2016, Bucuresti, Connect hub

Preconditii:

  • Experienta in programare PHP, lucrul cu framework-uri si librarii PHP
  • Cunostinte HTML/CSS, putin design/UX sau utilizarea de teme grafice
Bucuresti, Connect HUB, Bd. Dacia 99, Et4
22 Octombrie 2016

De ce sa participi?

  • 12 de ore de programare intensiva
  • Networking, distractie, food and drinks
  • Rezolvarea challenge-ului prin dezvoltarea unui proiect inovator, cu potential de dezvoltare pe piata
  • Feedback din partea specialistilor din domeniul IT din Romania
  • Premiul oferit echipei castigatoare, din partea CREADIV si alte surprize

Ce trebuie sa faci tu?

  • Sa-ti aduci notebook-ul si orice alte instrumente de care crezi ca vei avea nevoie pe perioada evenimentului
  • Sa ai voie buna si pofta de programare
Mai multe detalii pe site-ul oficial al evenimentului la http://www.codequest.ro/
 Marti, 11 Octombrie 2016  | Comenteaza | Link permanent

Ultimele discutii in forum RSS Forum

Parteneri

Ultimele articole Ultimele articole

Membri recenti

Top membri

Newsletter


Email:
 inscriere
 renuntare
 
 Arhiva newsletter
Copyright © 2001-2017 PHP Romania Gazduire Claus Web | Inregistrare Domenii
Powered by Simplis