Articole pentru webmasteri
Moderatori: Zamolxe, Moderatori
-
Radical
- Senior Member
Re: Articole pentru webmasteri
Citat :::::::
3. Variabile globale
[...]
Odata ce o variabila a fost creata ea poate fi folosita oriunde in program (cu exceptia functiilor, unde trebuie inclusa explicit in zona locala de alocare prin functia global ).
[...]
Am fost "spart" de "functia global"
But waaaaaaaaait there is more... 2 come !!!!!
<?php if (!empty($session_auth)) // Acorda acces la site incepind de aici ?>
Aceasta secventa de cod face presupunerea ca daca $session_auth exista, trebuie sa fi fost creata de catre sesiune, nu de la distanta. Daca atacatorul initializeaza $session_auth va obtine acces la site
Wow... "acces la site" ce chestie ? Dar oare nu de asta e un site facut... ca sa aiba lumea access la el...
Gata nu ma mai uit pe articol ca imi pierd timpul degeaba.
3. Variabile globale
[...]
Odata ce o variabila a fost creata ea poate fi folosita oriunde in program (cu exceptia functiilor, unde trebuie inclusa explicit in zona locala de alocare prin functia global ).
[...]
Am fost "spart" de "functia global"
But waaaaaaaaait there is more... 2 come !!!!!
<?php if (!empty($session_auth)) // Acorda acces la site incepind de aici ?>
Aceasta secventa de cod face presupunerea ca daca $session_auth exista, trebuie sa fi fost creata de catre sesiune, nu de la distanta. Daca atacatorul initializeaza $session_auth va obtine acces la site
Wow... "acces la site" ce chestie ? Dar oare nu de asta e un site facut... ca sa aiba lumea access la el...
Gata nu ma mai uit pe articol ca imi pierd timpul degeaba.
- Birkoff
- Senior Member
Radical iarta-l si tu ce a mic si nu stie
poate dupa ce le va pune in practica o sa modifice articolul sau o sa i se sparga site-ul

1) )
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
- smallAdmin
- Average Member
People ask for criticism, but they only want praise.
W. Somerset Maugham (1874 - 1965).
http://www.arond-design.ro
W. Somerset Maugham (1874 - 1965).
http://www.arond-design.ro
- danic
- PHPRomania Supporter
Daniel Chirita