|
|
|
|
Dodo
Senior Member

Data înscrierii: 22/Aug/2006
Locație: Constanta

|
Haha ce urat chiar saptamana trecuta + saptamana asta am patit chestia asta si abia azi am terminat proiectul (trebuia sa fie gata vinerea trecuta).
Situatia sta cam asa... mi-a venit proiectul marti, n-am fost anuntat ca deadline-ul e asa devreme (vineri), proiectul era maricel + ca mai aveam cate ceva + ca e perioada de teze (5 teze intr-o sapt), miercuri seara am aflat de deadline, am muncit miercuri noapte + joi noapte (munca de noapte in conditii de stres = degeaba) s-au adunat multe ore si sunt platit pe ora si cand mi-a cerut socoteala sefu vineri pentru intarziere + numarul mare de ore mi s-a taiat tot chefu de munca. Weekendul l-am pierdut stand in fata la calculator si incercand sa ma concentrez sa fac ceva, luni m-am apucat sa-l termin si a iesit o branza, marti am avut de invatat pentru teza si ghici abia azi l-am terminat cu ultima farama de chef din mine.
Concluzie: Daca postai chestia asta vineri dadeam o lada de bere. Ma distram si eu tot weekendul, terminam si proiectul de luni, era si sefu fericit, eram si eu fericit si erai si tu acum cu o lada de bere langa tine. _________________
Tutoriale
|
Quando Image
|
Mie Dec 13, 2006 10:37 pm |
|
|
|
|
|
|
|
|
ExcalIbvr
Senior Member

Data înscrierii: 02/Mai/2004
Locație: Oradea

|
Bun subiect!
In primul rand, incerc sa evit situatiile de acest gen. De-obicei reusesc, printr-o analiza buna a specificatiilor la inceput si prin propunerea unui deadline realist. Am avut cateva experiente cand a trebuit sa lucrez repede si pe bani putin => frustrant!
In al doilea rand, e o chestiune de atitudine: eu sunt propriul meu stapan (ah, cat ne place noua oamenilor sa credem asta! dar in acest caz, ajuta), imi organizez munca dupa bunul meu plac si in modul in care sunt cel mai eficient. Daca un client are pretentii nerealiste, ii sugerez o alta firma (am facut asta de multe ori). Sau, daca proiectul e interesant, ii cer foarte multi bani (uneori functioneaza si merita).
Care-i cel mai rau lucru care se poate intampla daca intarziu cu un proiect? E clientul meu un aeroport, iar de aplicatia mea depind vieti de oameni? Daca nu, atunci relax .
Practic, asa cum spunea si kleampa: sa iesi un pic din ritmul/mediul de lucru ajuta.
P.S. tocmai ma intorc dintr-o astfel de iesire :p.
later (1 min later) edit:
Sunt abonat la 76 de feed-uri si e mare tentatia sa deschid Bloglines-ul tot la 5 minute. La fel si mail-ul... Asa ca atunci cand am nevoie
sa muncesc in flow
, inchid toate sursele de distragere a atentiei, inclusiv telefonul! _________________
http://www.filipcte.ro/
http://www.jobber.ro/
http://www.jobberbase.com/
|
Joi Dec 14, 2006 12:54 pm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google

|
|
Mie Dec 26, 2007 7:01 pm |
|
|
|
Reguli forum:
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|
|
|
|
< Subiectul anterior | Urmatorul subiect
>
|
|