|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vectorialpx
Senior Member

Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: Bucuresti

|
"Daca va place muzica, respectati autorii si cumparati albumul! nu incurajeaza in nici un fel pirateria."
si dai mp3 la download
asa, cu marele meu bun simt, o sa vad mp3-ul si n-o sa-l download-ez, ca sa respect autorul... o sa cumpar albumul ca sa am doua melodii, in loc de una
acu, hai sa-ti spun...
ca sa fii legal, si sa nu incurajezi pirateria, ai posibilitatea sa tai melodia si sa pui 20-30 de sec din ea (refren sau, ce vrei tu). In cazul in care tu o pui
public
, pentru download, nu esti cu nimic mai diferit fata de unu` care face 1322 copii ale CD-ului si le vinde pe piata...
ceea ce ai facut tu se numeste ca esti `pirat cu intentii bune`, dar, tot dosar penal primesti si, tot dupa gratii ajungi ! Mai bine scoate draq chestia aia de la inceput ca te faci de ras... pe bune !
referitor la design, ai niste culori care mi-au rupt ochii... incearca sa faci textul lizibil pe background.. rosu pe albastru, albastru pe portocaliu, etc sunt contraste urate si obositoare pentru ochi.
bafta !
edit / 3x, lx, tot aia mi-e !
alt edit - eu iti sugerez
sa renunti la ideea cu download muzica
ai putea sa dai link-uri catre sit-uri legale, care vand muzica si, nu la altele ca al tau !
ceea ce faci tu, nu numai ca e urat pentru tine (ai putea sa fii descoperit - slabe sanse, stiu), dar nu cred ca are nici o utilitate (pentru persoana ta, ma refer). daca vrei sa pastrezi ideea, am observat ca ai colectionat cateva posturi de radio, cateva tv-online (astea chiar sunt utile)... incearca sa faci ceva prin care sa ajuti industria muzicala, cum ar fi un top de muzica (doar nume si artist) cu voturi si ... exemplele pot continua...
inca odata, bafta ! _________________
sait'
|
blog
|
creationLAB
|
anti-manele
|
foto
|
Sâm Noi 18, 2006 10:36 pm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google

|
|
Mie Dec 26, 2007 7:01 pm |
|
|
|
Reguli forum:
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|
|
|
|
< Subiectul anterior | Urmatorul subiect
>
|
|