Domeniu existent
Moderator: Moderatori
io nu am inteles cum a cumparat acel cineva domeniul ilegal??? pai daca vine maine unul caesar si te da in judecata spunand ca lui i se potriveste mai bine cesar.ro sau ce domeniu ai tu??? ce spunea brikoff e foarte adevarat.. dar nu cred ca se poate aplica si in cazul unor persoane..."anonime". fii baiat cu mintea creata si cauta un alt domeniu..
or
-
Pirahna
- Senior Member
(taie-l , scoate-i ochii , pune-l sa semneze un testament (pe care nu-l vede , ca n-are ochi) si ia-ti domeniul)
really now ...
cine te-a pus sa zici ce domeniu iei ?
e democratie ...
daca eu zic azi pe strada ca maine imi cumpar bubico.com si ma aude unu care crede ca acel domeniu e asa important pt mine ...
profita , ia domeniul , ca apoi sa negociez cu el ...
serios ...
daca domeniul nu era al tau , nu ai ce sa zici
really now ...
cine te-a pus sa zici ce domeniu iei ?
e democratie ...
daca eu zic azi pe strada ca maine imi cumpar bubico.com si ma aude unu care crede ca acel domeniu e asa important pt mine ...
profita , ia domeniul , ca apoi sa negociez cu el ...
serios ...
daca domeniul nu era al tau , nu ai ce sa zici
|
- kleampa
- Senior Member
daca e e nume de familie sau nume de companie, poti castiga fara probleme procesul, daca nu ... da-i cat cere
asa si eu as putea veni acum ca vreau eu phpromania.net, pot demonstra in vreun fel ca ar sta mai bine daca e la mine?
aveti grija, nu verificati daca un anumit domeniu e liber de pe site-uri de hosting, jmecherii aia primesc ce dati voi sa caute si daca vad ca e ceva interesant se baga imediat sa-l cumpere, folositi doar rnnc.ro
asa si eu as putea veni acum ca vreau eu phpromania.net, pot demonstra in vreun fel ca ar sta mai bine daca e la mine?
aveti grija, nu verificati daca un anumit domeniu e liber de pe site-uri de hosting, jmecherii aia primesc ce dati voi sa caute si daca vad ca e ceva interesant se baga imediat sa-l cumpere, folositi doar rnnc.ro
- Birkoff
- Senior Member
corectie www.rnc.ro nu rnnc.ro
1) )
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
-
Pirahna
- Senior Member
eu nu am incredere in ei ... si ma rog de ce as avea ?
iti propun sa iti faci niste conturi la niste webhosts de incredere ,
si sa iti cauti numele de domenii cu ei ...
daca le gasesti si printr-un miracol webhostul le cumpara ,
le hostezi oricum la ei
eu pana acum ce am cautat cu hostul meu si altele (bluehost , godaddy) nu a fost rezervat ...
iti propun sa iti faci niste conturi la niste webhosts de incredere ,
si sa iti cauti numele de domenii cu ei ...
daca le gasesti si printr-un miracol webhostul le cumpara ,
le hostezi oricum la ei
eu pana acum ce am cautat cu hostul meu si altele (bluehost , godaddy) nu a fost rezervat ...
|
Înapoi la “Gazduire Web si Domenii”