Stergere fisier imagine din folder

Secţiune dedicată începatorilor.

Moderatori: Moderatori, Start Moderator

papaleon
Average Member
Mesaje: 54
Membru din: Dum Dec 27, 2015 11:26 pm

Stergere fisier imagine din folder

Mesajde papaleon » Sâm Iul 15, 2017 3:12 pm

SAL !!! Probabil ca este ceva simplu, dar eu inca nu I-am dat de cap,
...................
Ultima oară modificat Dum Iul 16, 2017 4:21 pm de către papaleon, modificat 1 dată în total.



nevvermind
Senior Member
Mesaje: 1218
Membru din: Mar Iun 22, 2010 3:17 pm

Re: Stergere fisier imagine din folder

Mesajde nevvermind » Dum Iul 16, 2017 10:20 am

Pai.. trebuie sa stergi fisierele inainte de-a sterge inregistrarile aferente din tabel, nu-i evident? Altfel, nu mai stii ce fisiere a urcat cel user.
Facusi un canal de php pe freenode - ##php-ro : https://webchat.freenode.net/

papaleon
Average Member
Mesaje: 54
Membru din: Dum Dec 27, 2015 11:26 pm

Re: Stergere fisier imagine din folder

Mesajde papaleon » Dum Iul 16, 2017 12:25 pm

DA, dar eu nu stiu cum sa sterg din folder, nu stiu care ar fi structura PHP de stergere din folder, din table e clar, dar cum fac cu folderul ?!?1...
nu reusesc sa inteleg cum functioneaza structura asta ... (move_uploaded_file($_FILES["fileToUpload"]["tmp_name"], $target_file)) ... probabil ca aici este ceva de facut , sunt convins ca e simplu, dar nu-mi pica fisa ... :(

nevvermind
Senior Member
Mesaje: 1218
Membru din: Mar Iun 22, 2010 3:17 pm

Re: Stergere fisier imagine din folder

Mesajde nevvermind » Dum Iul 16, 2017 1:01 pm

Pai... cauta cum sa stergi un fisier dintr-un folder, nu?
Facusi un canal de php pe freenode - ##php-ro : https://webchat.freenode.net/

papaleon
Average Member
Mesaje: 54
Membru din: Dum Dec 27, 2015 11:26 pm

Re: Stergere fisier imagine din folder

Mesajde papaleon » Dum Iul 16, 2017 4:26 pm

DA, MULTE MULTUMIRI nevvermind, CA MI-AI DESCHIS CAPUL !!! ... sigur ca aveam la indemana rezolvarea, dar eu, vazand ca vorbea despre fisiere .txt, nu m-a dus capul ca merge si cu alte tipuri de fisiere ... TKS ! Ei, de; ... merge mai greu capul la peste 71 de ani ... :(


Înapoi la “PHP Incepători”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori