Un select mai ciudat pentru mine !

Secţiune dedicată începatorilor.

Moderatori: Moderatori, Start Moderator

botavlad
Average Member

Un select mai ciudat pentru mine !

Mesajde botavlad » Vin Sep 05, 2014 6:57 pm

Buna seara !
Am tot incercat sa fac un select din baza de date un pic mai complicat pentru mine si anume :
Avem un tabel categorii care doresc sa il si afisez pe o pagina : exemplu fructe, legume , lactate , etc.
Pana acuma nu este o problema , problema vine acuma cand doresc sa dau un clic pe fructe de exemplu si sa imi afiseze ce fructe avem in baza de date introduse . Pe langa ca doresc sa le afiseze doresc sa mai am un camp in dreptul fructelor sa pot adauga eu o cantitate anume : iar dupa apasarea unui submit sa-mi afiseze fructele si cantitatea pusa de mine ! Un exemplu aici : am selectate categoria fructe , si din categoria fructe selectez merele , la mere doresc sa adaug sa zicem 30 kg , la pere 40 kg , dupa care sa trimit toate date pe o noua pagina in care sa afisez doar subcategoria si cantitatea !.

exemplu : mere 30
pere 40

Va multumesc !
Mentionez ca sunt incepator !

takedown
Average Member

Re: Un select mai ciudat pentru mine !

Mesajde takedown » Vin Sep 05, 2014 9:59 pm

Te pot ajut eu, ceea ce vrei tu sa faci este foarte usor.
Da-mi pm cu o adresa ( preferabil YM) si te ajut eu cu mare placere si daca vrei, ca tot ai zis ca esti incepator, iti explic mai multe.

Înapoi la “PHP Incepători”