Eroare data feed generator
Moderator: Moderatori
Re: Eroare data feed generator
Multam fine pentru input.
Dar dupa cum ti-ai dat seama nu sunt cel mai stralucit programator php, si daca este cu putinta sa-mi spui "mura`n gura" cam cum ar trebui sa fac lucrul acesta, ti-as fii profund recunoscator si cred ca nu doar eu .
Dar dupa cum ti-ai dat seama nu sunt cel mai stralucit programator php, si daca este cu putinta sa-mi spui "mura`n gura" cam cum ar trebui sa fac lucrul acesta, ti-as fii profund recunoscator si cred ca nu doar eu .
nu zice nimeni sa faci un feed cap coada dar nu ai facut decat sa critici sa spui ca nu e bine. de aceea scriem pe forumuri sa aflam raspunsuri. mie personal nu mi se pare constructiv abordarea ta .... ai spus doar ca nu e bine dar nu ai spus si cum ar trebuie facut .... . ma bag in seama ca si eu sunt interesat de acest proiectel al lui sadicool.
toate cele bune
toate cele bune
Am vazut in ultima perioada multe topicuri ale unor useri la primul post care cer sa le faca altii treaba.
- Birkoff
- Senior Member
@sadicool userul @ phphp are dreptate, sa dat aici in topic descrierea problemelor si se astepta sa se vina cu o varianta corectata si eventual alte probleme, dar sa cerut sa se dea mura-n gura ceea ce nu este conform regulamentului (aici nu se da mura-n gura, aici vii sa inveti, ti se spun greselile, le corectezi si inveti din ele apoi revii eventual cu alte intrebari)
inchid topicul daca mai apare 1 offtopic care nu are legatura cu codul initial
userul @l33t ti-a raspuns ce probleme a vazut el in cod, corecteaza-le apoi revino cu intrebari
inchid topicul daca mai apare 1 offtopic care nu are legatura cu codul initial
userul @l33t ti-a raspuns ce probleme a vazut el in cod, corecteaza-le apoi revino cu intrebari
1) )
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
Acum ma bag la testat si revin cu un raspuns, fie ca este unul pozitiv fie ca este unul negativ:)
Eu sper sa functioneaze si sa-mi pot rezolva problema
Eu sper sa functioneaze si sa-mi pot rezolva problema
Yey it`s working:D
Multam fine Habar..
La ce mi-a trebuit mie functioneaza perfect.
Multam fine Habar..
La ce mi-a trebuit mie functioneaza perfect.