Comunitatea PHP Romania
MightyDeals

Prima pagină Promovare şi găzduire Promovare si Marketing online SMS-uri Online GRATUIT

SMS-uri Online GRATUIT

Promovează-ţi site-ul! Tehnici de promovare, Schimb de bannere, publicitare, PPC, CPM, CPC.

Mesaj Sâm Aug 11, 2012 5:32 pm
CoBrA90 Average Member

Ramai fara credit si vrei sa trimiti mesaje prietenilor tai ? AlarmSMS.ro iti pune la dispozitie mesaje gratuite in retelele Orange, Vodafone si Cosmote.

Foloseste link-ul tau de referer (link-ul il gasiti in cont dupa Autentificare) la sectiunea Referer, adu-ti prietenii pe AlarmSMS.ro si noi te recompensam cu sms-uri gratuite.

www.alertsms.ro

Mesaj Vin Aug 17, 2012 7:51 pm
okta03 PHPRomania Supporter

super . ms

Mesaj Dum Sep 30, 2012 6:58 pm
isographer PHPRomania Supporter

Din ce vad eu aici SMS-urile sunt gratuite numai daca aduci referali ... nu e prea corect.

Mesaj Lun Oct 01, 2012 12:03 am
CoBrA90 Average Member

isographer scrie:
Din ce vad eu aici SMS-urile sunt gratuite numai daca aduci referali ... nu e prea corect.

NU !

Zilnic la ora 23:59 conturile sunt resetate astfel:
- 15 orange
- 5 vodafone
- 5 cosmote
- 1 alerta

In cazul in care doresti mai multe sms-uri atunci folosesti link-ul tau de referer si bonusul tau va creste cu + 5 pentru fiecare operator si + 1 la alerta si astfel daca aduci 1 prieten la ora 23:59 contul tau va fi resetat la: 20 orange, 10 vodafone, 10 cosmote, 2 alerte / zi

Mesaj Lun Oct 01, 2012 9:48 am
isographer PHPRomania Supporter

Ok, mea culpa. Scuze :)

Mesaj Dum Apr 14, 2013 12:55 am
Google Bot New Member

Înapoi la Promovare si Marketing online

Copyright © 2001-2013 PHP Romania Gazduire web | Haine online | Gazduire web | Campanii SMS | Gazduire Claus Web | Inregistrare Domenii | Anunturi | Jocuri cu bile
Furnizat de phpBB® Forum Software © phpBB Group
Translation/Traducere: phpBB România