Comunitatea PHP Romania
MightyDeals

Prima pagină Bursa Oferta/Cerere proiecte Site imobiliare

Site imobiliare

Cauţi de lucru în domeniul dezvoltării Web? Postează-ţi CV-ul aici. Cauţi programatori pentru proiectul tău? Postează oferta.

Mesaj Vin Aug 10, 2012 8:02 pm
viorel21 PHPRomania Supporter

Buna seara , vin in intampinarea voastra cu o propunere mai putin obisnuita cred eu. Ca o mica prezentare , lucrez in domeniul imobiliar , detin o agentie imobiliara nou infiintata , cunosc aceasta piata , dorintele proprietarilor dar mai ales ale agentiilor si agentilor. Dupa studierea siteurilor imobiliare (cel mai bun imobiliare punct ro ) , dupa multe planificari , discutii cu oameni din domeniu am ajus la concluzia si la dorinta de a face ceva nou din acest punct de vedere , in principal pentru agentii. Cine cunoaste aceasta sfera stie ca sunt costuri destul de mari pt o agentie , pentru anunturi si pentru promovarea pe siteurile de gen , unde concurenta este ffff mare , cu toate astea multe agentii platesc abonamente lunare de sute de euro pentru niste facilitati de care beneficiaza si concurenta .As dori o colaborare cu un programator cu mare experienta pentru a face un portal imobiliar , care va aduce ceva nou si care va atrage multe agentii/agenti .Este usor sa platesc pe cineva sa-l faca , il face isi ia banii , nu-si da interesul , nu face ceva competitiv. Eu doresc sa fac ceva de calitate care sa aduca castiguri destul de mari , constante. Cine este interesat cat de cat mai putem vorbi detalii pe pm.Va multumesc pentru timpul acordat .

Mesaj Sâm Aug 11, 2012 12:14 am
CoBrA90 Average Member

Cu respect va spun ca in ziua de astazi programatorii buni nu mai cauta colaboratori. Daca sunteti dispus sa oferiti o suma la fel de importanta precum considerati ideea dvs de proiect atunci va astept cu un PM sa stabilim alte detalii.

Mesaj Sâm Aug 11, 2012 6:03 am
Birkoff Avatar utilizator
Senior Member

din experienta, castigurile de pe urma unui astfel de site sunt infime si e mare bataie de cap sa faci intelegeri cu fiecare firma de imobiliare ca sa puna la tine anunturi, cand toti au deja o piata si publica doar in anumite locuri deja cunoscute.
colaborez de mai bine de un an cu 2 firme de imobiliare si stiu cum e pe online...

daca aveti un buget de minim 2000 euro am putea colabora sa va fac site-ul dorit dupa specificatiile dvs. altfel mai bine apelati la cineva cu mai putina experienta in domeniu

Mesaj Mar Aug 14, 2012 11:23 am

Multumesc de raspunsuri , apreciez sfaturile , respect sugestiile.

Mesaj Lun Aug 20, 2012 6:04 pm

Multumesc celor interesati , inca mai astept sugestii si persoane interesate.

Mesaj Dum Apr 14, 2013 12:55 am
Google Bot New Member

Înapoi la Oferta/Cerere proiecte

Copyright © 2001-2013 PHP Romania Gazduire web | Haine online | Gazduire web | Campanii SMS | Gazduire Claus Web | Inregistrare Domenii | Anunturi | Jocuri cu bile
Furnizat de phpBB® Forum Software © phpBB Group
Translation/Traducere: phpBB România