Buna seara , vin in intampinarea voastra cu o propunere mai putin obisnuita cred eu. Ca o mica prezentare , lucrez in domeniul imobiliar , detin o agentie imobiliara nou infiintata , cunosc aceasta piata , dorintele proprietarilor dar mai ales ale agentiilor si agentilor. Dupa studierea siteurilor imobiliare (cel mai bun imobiliare punct ro ) , dupa multe planificari , discutii cu oameni din domeniu am ajus la concluzia si la dorinta de a face ceva nou din acest punct de vedere , in principal pentru agentii. Cine cunoaste aceasta sfera stie ca sunt costuri destul de mari pt o agentie , pentru anunturi si pentru promovarea pe siteurile de gen , unde concurenta este ffff mare , cu toate astea multe agentii platesc abonamente lunare de sute de euro pentru niste facilitati de care beneficiaza si concurenta .As dori o colaborare cu un programator cu mare experienta pentru a face un portal imobiliar , care va aduce ceva nou si care va atrage multe agentii/agenti .Este usor sa platesc pe cineva sa-l faca , il face isi ia banii , nu-si da interesul , nu face ceva competitiv. Eu doresc sa fac ceva de calitate care sa aduca castiguri destul de mari , constante. Cine este interesat cat de cat mai putem vorbi detalii pe pm.Va multumesc pentru timpul acordat .