Comunitatea PHP Romania
MightyDeals

Prima pagină PHP General Cod PHP Dump mysql cu producatori autovehicule si camioane si modele

Dump mysql cu producatori autovehicule si camioane si modele

Ai o întrebare legată de PHP? Incercăm să îi găsim soluţie. Sau poate doar vrei să publici un cod interesant.

soulraventnt PHPRomania Supporter

aveti idee pe unde pot gasi o baza de date cu toti producatorii de autovehicule si camioane si modele pentru fiecare producator in parte.

sau daca aveti deja asa ceva, ma puteti ajuta cu ea?

Mesaj Vin Iun 29, 2012 12:27 am
HkSilviu Average Member

Nu cred ca se gaseste asa ceva, cred ca esti nevoit sa cauti pe site-urile producatorilor si le iei de acolo.

Mesaj Vin Iun 29, 2012 7:21 am
soulraventnt PHPRomania Supporter

am tot cautat si eu peste tot, dar nimic concludent.
nu inteleg de ce genul asta de informatie s-ar da cu bani.
aceeasi situatie si cu codurile postale din romania, trebuie sa platesti pentru o informatie publica prin definitie

Mesaj Vin Iun 29, 2012 8:11 am
mihaitha Avatar utilizator
Senior Member

Informatia este intr-adevar publica prin definitie, dar asa si lista firmelor din Romania e la fel, si m-ar mira sa iti adune cineva lista asta pe moca.

Poti folosi wikipedia daca ai rabdare sa le aduni si sa le triezi, in orice caz va trebui sa pui osul (sau banul) la treaba.
Arguing with retards is like playing chess with a pigeon: no matter how good you are at chess, the pigeon is just going to knock over the pieces, crap on the board and strut around like it's victorious.

Mesaj Sâm Iun 30, 2012 7:37 pm
corsar Average Member

sunt convins ca dupa ce vei face rost de ea o sa o faci tu publica, pentru ca, nu-i asa, e o informatie publica.

Mesaj Dum Apr 14, 2013 12:55 am
Google Bot New Member

Înapoi la Cod PHP

Copyright © 2001-2013 PHP Romania Gazduire web | Haine online | Gazduire web | Campanii SMS | Gazduire Claus Web | Inregistrare Domenii | Anunturi | Jocuri cu bile
Furnizat de phpBB® Forum Software © phpBB Group
Translation/Traducere: phpBB România