Comunitatea PHP Romania
MightyDeals

Prima pagină PHP General PHP Incepători Ascundere (dezactivare) link din view source page

Ascundere (dezactivare) link din view source page

Secţiune dedicată începatorilor.

Daniel1975 PHPRomania Supporter

Salut,
Va rog sa ma ajutati cu o sugestie la urmatoarea problema: cum pot dezactiva sau ascunde un link din source page?
Multumesc.

Mesaj Lun Mai 28, 2012 7:55 am
socu Avatar utilizator
Senior Member

Destul de simplu: iti faci propriul tau browser, il promovezi, devine unul de succes folosit de o gramada de lume, apoi tot ce iti ramane de facut este sa pui un if in partea de cod care iti returneza codul html al paginii.

Mesaj Lun Mai 28, 2012 8:06 am
Birkoff Avatar utilizator
Senior Member

1) folosesti un obfuscator la codul html si astfel cine se uita in codul sursa html nu mai intelege nimic din ce e acolo (decat daca e programator priceput si stie ce sa faca)
2) daca vrei ca linkul sa nu mai fie activ cand se da clik pe el poti pune ceva de genul
<a href="link" onclick="return false;">link care nu merge</a>

3) daca vrei ca linkul sa nu se afiseze in pagina dar sa fie vizibil in codul sursa il poti ascunde din css cu display none.

4) ca idee, codul client side (respectiv html, css, js) nu ai control asupra lui, limbajul web e un standard deschis, daca vrei sa nu aiba altii acces pur si simplu nu il pune pe net, altfel orice ai face cineva priceput tot o sa vada ce e acolo

Mesaj Dum Apr 14, 2013 12:55 am
Google Bot New Member

Înapoi la PHP Incepători

Copyright © 2001-2013 PHP Romania Gazduire web | Haine online | Gazduire web | Campanii SMS | Gazduire Claus Web | Inregistrare Domenii | Anunturi | Jocuri cu bile
Furnizat de phpBB® Forum Software © phpBB Group
Translation/Traducere: phpBB România