Comunitatea PHP Romania
MightyDeals

Prima pagină PHP General PHP Incepători etichetele de titlu duplicate

etichetele de titlu duplicate

Secţiune dedicată începatorilor.

Mesaj Mie Mai 09, 2012 2:24 pm
sony19 Junior Member

In webmaster tools imi apar etichetele de titlu duplicate
Cum scap de cele duplicat?
Adevarul ca am scos din linkuri cuvatul - de - iar google gaseste mai multe intrari spre aceeasi adresa www.exemplu.ro/produs-de-proba si www.exemplu.ro/produs-proba

Si imi mai este accesat produsul si de pe link-ul www.exemplu.ro/produs_de_proba cu toate ca pe site nu mai am redirectionarea acesta de f mult timp

Cum rezolv problema? ce ma poate ajuta? un canonical , un 301

Mesaj Mie Mai 09, 2012 4:05 pm
keen Senior Member

de ce nu folosesti fisier.php?title=$title&id=$id adica sa rezulte

www.exemplu.ro/produs-de-proba_521

si daca vei schimba titlul, chiar daca google te trimite la www.exemplu.ro/produs-de-proba_521 si tu ai www.exemplu.ro/un-milion-de-produse-de-proba_521 , se va deschide aceeasi pagina...tu vei lucra cu id si nu cu titlu.

Mesaj Mie Mai 09, 2012 5:29 pm
sony19 Junior Member

problema mea este ca in webmaster tools imi detecteaza pentru fiecare dintre cele x adrese de pe care intru pe acelasi produs:
www.exemplu.ro/un-milion-de-produse-de-proba_521
un nr de x etichete de titlu - duplicate
si un nr x de metadescrieri - duplicate

www.exemplu.ro/un-milion-produse-de-proba_521
www.exemplu.ro/un-milion-de-produse-de-proba_521
www.exemplu.ro/un_milion_de_produse_de_proba_521

cele 3 exemple de intrari de mai sus imi genereaza 3 etichete de titlu - duplicate si 3 metadescrieri - duplicate

Mesaj Dum Mai 13, 2012 11:04 am
mihaitha Avatar utilizator
Senior Member

Asta pentru ca tu ai 3 URL-uri diferite cu acelasi continut. Nu ar trebui sa permiti asa ceva in primul rand (vei fi penalizat pentru duplicate content).

Ce poti face ca sa scapi de problema asta este:
1. sa fortezi redirectarea spre un URL unic in functie de id-ul din coada: de exemplu stii ca URL-ul corect trebuie sa fie www.exemplu.ro/un-milion-de-produse-de-proba_521 (in urma unei informatii din baza de date) - cand se intra pe www.exemplu.ro/(orice)_521, unde (orice) difera de "un-milion-de-produse-de-proba", se face un redirect 301 (moved permanently) spre www.exemplu.ro/un-milion-de-produse-de-proba_521
2. daca tii neaparat sa ai si celelalte URL-uri, dar sa nu fii penalizat de motoarele de cautare, foloseste un tag <link rel="canonical" /> (click me) pentru a specifica pagina principala pe a carei copie te afli.

Mesaj Dum Apr 14, 2013 12:55 am
Google Bot New Member

Înapoi la PHP Incepători

Copyright © 2001-2013 PHP Romania Gazduire web | Haine online | Gazduire web | Campanii SMS | Gazduire Claus Web | Inregistrare Domenii | Anunturi | Jocuri cu bile
Furnizat de phpBB® Forum Software © phpBB Group
Translation/Traducere: phpBB România