salut am o problema la un rewrite
RewriteEngine On
RewriteRule ^(.*)-([0-9]+)\.html$ \categorii.php?nume_categorie=$1&id_categorie=$2 [QSA,L]
RewriteRule ^(.*)-(.*)-([0-9]+).html$ \local.php?nume_categorie=$1&numelocal=$2&id_local=$3 [QSA,L] mi se bate cap in cap si imi da eroare la select din mysql daca pun in fata de ex RewriteRule ^categorii-(.*)-([0-9]+)\.html$ \categorii.php?nume_categorie=$1&id_categorie=$2 [QSA,L] numai este nici o problema. Ma puteti lamuri si pe mine...multumesc!!!
problema rewrite
Moderatori: Moderatori, Start Moderator
Salut,
Eu folosesc ceva de genul:
RewriteRule ^([0-9A-Za-z\-]+)-_-([0-9]+)\.html$ fisier.php?id=$2
Atunci un link ar arata asa: www.site.ro/categorie-noua-_-5463.html
Folosesc "-_-" ca despartitor intre nume si id pentru ca nulte nume contin si "-"
Apropo am vazut ca tu trimiti ca variabile si numele categoriei. Chiar ai nevoie de el atat timp cat ai id'ul categoriei (e mult mai usor sa iti faca sql injection pe un string decat pe un numar) ?
Sper sa te ajute la ceva!
Eu folosesc ceva de genul:
RewriteRule ^([0-9A-Za-z\-]+)-_-([0-9]+)\.html$ fisier.php?id=$2
Atunci un link ar arata asa: www.site.ro/categorie-noua-_-5463.html
Folosesc "-_-" ca despartitor intre nume si id pentru ca nulte nume contin si "-"
Apropo am vazut ca tu trimiti ca variabile si numele categoriei. Chiar ai nevoie de el atat timp cat ai id'ul categoriei (e mult mai usor sa iti faca sql injection pe un string decat pe un numar) ?
Sper sa te ajute la ceva!