Ce am eu nevoie, si nu gasesc de nici un fel, este vorba de un script php de votare cat mai simplu.
Nu trebuie decat sa am un link sau buton (ramane sa ma decid eu) pe care daca dai click se inregistreaza un vot, iar undeva langa sa-mi arate de ex "avem 123 voturi" iar cand cineva voteaza sa se actualizeze nr de voturi (ori cu un refresh la pagina, ori sa apara in loc la tot ce e pe pagina de ex "ai votat, multumim" si un buton cu "ok" de ex)
Votul sa nu se poata da decat odata per ip, nu ma intereseaza sa ne complicam cu un vot la 24 ore, tocmai ca, nici nu urmaresc asta, am nevoie ca de pe un ip sa poata fi dat decat un vot ever, nu sa poata iar peste 1 zi, o luna sau 10 ani.
Iar cineva cu un ip de pe care s-a votat in locul la butonul sau linkul de votare sa ii apara un mesaj de ex "ai votat aceasta campanie" iar langa tot asa sa apara nr de voturi, toate la fel aranjate decat msj de genu in locul la butonul/linkul de votare.
Atat am nevoie, sa fie cat mai simplu, pt ca, asa simplu cat o fi, nu gasesc nicaieri.
Scuze daca nu m-am explicat clar, daca aveti nevoie de vreun detaliu, va raspund.
Astept cat mai urgent, si multumesc oricui isi face putin timp ptr mine