Comunitatea PHP Romania
MightyDeals

Prima pagină PHP General Software programare direct pe server probleme

programare direct pe server probleme

Editoare, compilatoare, acceleratoare sau alte aplicaţii realizate cu/pentru PHP

Mesaj Dum Oct 25, 2009 3:58 pm
guppy Senior Member

salutare, nu cred ca am fost prea explicit in subiect:) dar problma mea care este, folosesc smartu de curand (ultima versiune) si lucrez direct pe server folsind WinSCP...la un site nu am avut proble imi facea mereu uoploadul la timp si cum butonam ceva in si dadeam un safa imadiat putea da refresh si imi aparea in browserm dar acum simt ca inebunesc, chiar si daca bun un border in css si dau sage si refresh nu imi afiseaza, sterg si cache si cookies si tot degeaba...cand isi aduce el aminte atuci imi tine cont de fisierul modificat....am crezut ca e de server dar am folosit 2 server si un local host si tot asa face....

ceva idei , sfaturi..? multumiri

Mesaj Lun Oct 26, 2009 9:44 am
bucuresti Average Member

si eu am mai auzit de problema asta la un prieten care are un blog wordpress. Face modificari in codul php, iar acestea apar dupa cateva ore. Ar putea fi ceva legat de server, mai mult ca sigur legat de sistemul lor de backup

Mesaj Dum Ian 16, 2011 12:01 pm
perseadrian Average Member

E legat de Browser, ca sa faca economie de trafic, pastreaza fisierele pe calculatorul utilizatorului si numai in anumite conditii downleadeaza din nou noile fisiere. Cel mai bine ar fi sa lucrezi pe localhost , te lipsesti de eventualele pierderi de date, cum am patit eu.

Mesaj Dum Ian 16, 2011 12:32 pm
Ctek Avatar utilizator
Senior Member

Ciudat..
Exact asta am patit eu aseara...

Lucrez pe statia mea dar se face upload imediat ce se da Save la document.
Cand am inceput sa lucrez a fost totul ok dar dupa cateva ore de lucru am observat ca dadaeam Save dar pe server se actualiza foarte greu pana la 10 minute.
Plus ca prelucrarea paginilor de catre server pare sa ia o vesnicie....

Incep sa ma gandesc la un virus sau poate se intampla ceva cu operatorii de net... au probleme

Mesaj Lun Ian 09, 2012 4:18 pm
V8Li Junior Member

Am fost nevoit sa folosesc si eu SSH cu WinSCP si la un moment dat am avut probleme cu el ca imi salva greu dar nu am avut problema asta decat pe server gratuite (folosesc byethost). Salvam si lua timp pana sa faca public fisierul. Nu cred ca e vorba de cache al browserului pentru ca deschideam un CSS de ex. si dadeam CTRL+F5 si degeaba, dura vreo 2-3 minute. Cred ca este o setare care se activeaza daca salvezi prea des si fisierele sunt mari, stiu ca daca as avea un server si as avea optiune as activa-o. Recomand si eu pe cat posibil lucrul pe localhost.

Mesaj Dum Apr 14, 2013 12:55 am
Google Bot New Member

Înapoi la Software

Copyright © 2001-2013 PHP Romania Gazduire web | Haine online | Gazduire web | Campanii SMS | Gazduire Claus Web | Inregistrare Domenii | Anunturi | Jocuri cu bile
Furnizat de phpBB® Forum Software © phpBB Group
Translation/Traducere: phpBB România