Salariu java vs .net
Moderatori: cristi, icsfails, Moderatori
- Birkoff
- Senior Member
indiferent de limbaj, salariile de programatori sunt printre cele mai mari din IT...
java e cerut peste tot, de la masini industriale, avioane, frigidere pana la nave spatiale si telefoane mobile... pe cand .net e cam limitat la sistemul windows...
java e cerut peste tot, de la masini industriale, avioane, frigidere pana la nave spatiale si telefoane mobile... pe cand .net e cam limitat la sistemul windows...
1) )
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
- fabby
- Senior Member
tocmai asta e, salariile sunt intr-adevar printre cele mai bune, insa cu siguranta e diferenta mare intre un senior php si unul java.
Un exemplu ar fi, ca multe joburi pe care le-am vazut, pentru un incepator php se oferea intre 300 si 600 euro. Pentru incepator java intre 600 si 1000.
In principiu eu zic ca e clar unde se platete mai bine.
Dar ca si avantaje - dezavantaje intre .net si java cunoasteti (pe langa cel mentionat de birkoff)
Un exemplu ar fi, ca multe joburi pe care le-am vazut, pentru un incepator php se oferea intre 300 si 600 euro. Pentru incepator java intre 600 si 1000.
In principiu eu zic ca e clar unde se platete mai bine.
Dar ca si avantaje - dezavantaje intre .net si java cunoasteti (pe langa cel mentionat de birkoff)
Spuneti va rog, vreau sa aleg acum calea(java/.net) tind spre java acum.
Deci java inlocuieste php, + creaza aplicatii bune
Sunt librarii bune in java, + ruleaza usor aplicatiile facute cu ea?
(in c# am vazut ca creeau jocuri grafice excelente utilizand librarii puternice)
Aici cineva a facut ceva foarte misto, si zice ca e primul facut
http://www.youtube.com/watch?v=2z6YbWbyxuc
e posibil de creat asa ceva si in java?
Deci java inlocuieste php, + creaza aplicatii bune
Sunt librarii bune in java, + ruleaza usor aplicatiile facute cu ea?
(in c# am vazut ca creeau jocuri grafice excelente utilizand librarii puternice)
Aici cineva a facut ceva foarte misto, si zice ca e primul facut
http://www.youtube.com/watch?v=2z6YbWbyxuc
e posibil de creat asa ceva si in java?
- Birkoff
- Senior Member
cate jocuri te-ai jucat pe telefon? alea cu extensia jar... si la cate din ele te-a impresionat grafica 3d? deci se poate...
in legatura cu afirmatia ta "java inlocuieste php" raspunsul este nu... php e un interpretor gandit special pentru web pe cand java e un limbaj de programare gandit pentru orice, se poate implementa si intr-o pagina web ca un aplet java dar trebuie si serverul sa suporte asta, sa aiba instalate extensiile respective in apache sau iis...
in legatura cu afirmatia ta "java inlocuieste php" raspunsul este nu... php e un interpretor gandit special pentru web pe cand java e un limbaj de programare gandit pentru orice, se poate implementa si intr-o pagina web ca un aplet java dar trebuie si serverul sa suporte asta, sa aiba instalate extensiile respective in apache sau iis...
1) )
2)
3) (open source)
2)
3) (open source)
- vectorialpx
- Senior Member