Lucrez la o clasa watermark. Toate merg bine si frumoase pana la un anumit punct, si anume: In momentul in care aplic watermark cu extensia .png pe o imagine de tip .gif, imaginea aplicata peste cea .gif, nu are transparenta. Am gasit o solutie, dar sunt sigur ca se poate si mai bine de atat. Solutia pe care o folosesc in acest moment este atunci cand am o imagine de tip gif si doresc sa aplic watemark, ma folosesc de un watermark cu extensia gif, deci practic ma folosesc de doua imagini watermark (.png si .gif), apoi verific ce extensie are imaginea peste care doresc sa aplic acest watermark. Daca este imagine de tip gif, ma folosesc de watermark.gif, daca este imagine de tip png sau jpeg ori jpg, ma folosesc de watermark.png.
Exista cumva vreo solutie sa aplic acest watermark.png peste imagini de tip .gif si sa obtin transparenta?
Aplicare watermark pe imagine
Moderatori: Zamolxe, Moderatori
-
alexandru_24
- Senior Member
Aplicare watermark pe imagine
am un magazin online de baterii laptop www.baterii-laptop.com.ro si unul de gadgeturi, accesorii telefoane mobile, etc... www.abshop.ro
ar trebui sa apelezi imagealphablending pe imagine si pe watermark inainte sa le pui una peste alta,
sau ..
nu stiu daca solutia va functiona pe codul tau, dar poti incerca sa sa creezi o noua imagine (imagecreatetruecolor) apoi sa apelezi imagealphablending pe imaginea creata si peste ea sa copii cele 2 imagini .
sau ..
nu stiu daca solutia va functiona pe codul tau, dar poti incerca sa sa creezi o noua imagine (imagecreatetruecolor) apoi sa apelezi imagealphablending pe imaginea creata si peste ea sa copii cele 2 imagini .