Comunitatea PHP Romania
MightyDeals

Prima pagină Promovare şi găzduire Promovare si Marketing online Trimitere newsletter esuata

Trimitere newsletter esuata

Promovează-ţi site-ul! Tehnici de promovare, Schimb de bannere, publicitare, PPC, CPM, CPC.

Mesaj Mie Oct 28, 2009 9:09 pm
Aling Average Member

Salut !
Recent am incercat sa trimit niste newslettere printr-un script relativ bun (cel putin aparent).
In cateva ore am primit email de la hosting provider si mi-au spus ca nu am voie sa trimit SPAM.
Realizez ca se califica la capitolul SPAM insa cum pot trimite niste newslettere intr-un mod eficient ?
Va multumesc.

Mesaj Mie Oct 28, 2009 9:32 pm
Birkoff Avatar utilizator
Senior Member

Mesaj Mie Oct 28, 2009 9:52 pm
Niku02 Avatar utilizator
Senior Member

Incearca sa trimiti mailurile prin SMTP , si sa setezi domainkeys.

Mesaj Mie Oct 28, 2009 10:00 pm
Senior Member

chiar si prin smtp si eu am probleme la unele hostinguri, pentru ca au setat limita de x mailuri pe minut si nu pot trimite mai multe in intervalul dat...
asa folosind clasa phpmailer si un script facut de mine trimit intr-o bucla mailurile la fiecare user cate x pe minut apoi dau refres automat la pagina si mai trimit la urmatorii x pana am trimis la toti...

Mesaj Sâm Sep 10, 2011 7:21 am
Senior Member

Mesaj Sâm Sep 10, 2011 2:46 pm
corsar Average Member

o fi si greu sa te prinzi ca sujith e (cel mai probabil) un bot, care pune posturi pana atinge miniml care sa-i permita sa puna si linkuri, si foloseste google translate ca sa para român neaoş
ia uite cum traduce Google translate "thanks for sharing"

Mesaj Dum Apr 14, 2013 12:55 am
Google Bot New Member

Înapoi la Promovare si Marketing online

Copyright © 2001-2013 PHP Romania Gazduire web | Haine online | Gazduire web | Campanii SMS | Gazduire Claus Web | Inregistrare Domenii | Anunturi | Jocuri cu bile
Furnizat de phpBB® Forum Software © phpBB Group
Translation/Traducere: phpBB România