Comunitatea PHP Romania
MightyDeals

Prima pagină Promovare şi găzduire Google Problema cu ADsense

Problema cu ADsense

Discutii si ultimele stiri despre Google, PageRank, Indexare, AdWords, AdSense, GoogleBot, Blogger, Picasa, Google Sitemap, Gmail, Google+, Analytics, Product Search, Webmaster Tools

Mesaj Lun Ian 18, 2010 7:59 pm
ovidespau PHPRomania Supporter

Buna,

Am site-ul: http://www.stiridincanada.com/

Am incercat a doua oara si google mi-a respins cererea pt adsense pe motiv ca pagina e in constructie, am nevoie de navigare usoara, site map, etc...

articolele le editez direct in codul css, mi-e mai usor asa, normal ca pagina e in permanenta schimbare pt ca apar ale stiri.

Am incercat sa fac site map, meniu, sa scriu un text permanent, sa simplific pagina, da nu inteleg ce nu le place?! Nu am voie sa am cod css in permanenta schimbare sau ce?
[/u]
Ultima oară modificat de ovidespau pe Mar Ian 19, 2010 3:12 pm, modificat 1 dată în total.

Mesaj Mar Ian 19, 2010 9:42 am
MarPlo Senior Member

Daca dai un Page source la pagina initiala a site-uli o sa vezi codul HTML, adica ceea ce si Google "vede" si banuiesc ca o sa-ti dai seama singur ca e de respins.

Iti trebuie tag-ul BODY si in cadrul acestuia continut care sa fie vizibil in codul HTML

Mesaj Mar Ian 19, 2010 3:10 pm

da, cred ca problema e de la "source code security" care nu lasa sa se vada sursa in html, sper acuma sa mearga

Mesaj Mar Feb 16, 2010 7:35 pm
LiviutzuAs Average Member

A mers pana la urma ?

Mesaj Joi Mar 04, 2010 2:31 pm

Inainte sa fac modificari (la fiecare incercare) ei i-mi trimiteau e-mail automat spunand ca ceva nu e bine cu site-ul, acum nu-mi mai trimit acele mesaje, semn ca am rezolvat ceva!

Problema:
am trimis din nou la google adsense site-ul meu si nici dupa o luna nimic, nici un e-mail!
am facut inco o aplicare dar cu alta adresa de e-mail, a trecut o saptamana si nimic , nici un raspuns, nu stiu ce sa mai fac!

Mesaj Dum Apr 14, 2013 12:55 am
Google Bot New Member

Înapoi la Google

Copyright © 2001-2013 PHP Romania Gazduire web | Haine online | Gazduire web | Campanii SMS | Gazduire Claus Web | Inregistrare Domenii | Anunturi | Jocuri cu bile
Furnizat de phpBB® Forum Software © phpBB Group
Translation/Traducere: phpBB România