Website anunturi online cu panou utilizator prin intermediul caruia se pot administra anunturile postate (inclusiv optiuni de promovare pentru fiecare anunt in parte).
Utilizatorul are posibilitatea de a bifa pachetul de promovare dorit, astfel: pentru anuntul "X" poate opta pentru optiunile: "culoare de fond in lista", "prioritate in cautari" etc
Dupa bifarea planului dorit, este redirectionat catre pagina de plata unde poate alege PayPal, transfer bancar..etc
Metoda de plata actuala nu este rea deloc pentru cei care adauga 1-2 anunturi dar pentru a o simplifica putin as dori sa implementez un sistem prin care utilizatorul isi poate alimenta contul, ca apoi sa poata folosi fondurile pentru promovare.
Detin deja un script de tip "Deposit System" dar din pacate m-am lovit de cateva clase protejate cand am incercat sa-l implementez.
In concluzie, am nevoie de un programator care sa desluseasca tainele acestor clase
Daca aveti nevoie de mai multe detalii si credeti ca m-ati putea ajuta, va rog postati sau trimiteti-mi PM. Detaliile despre buget, CMS-ul folosit sau sistemul de administrare al fondurilor doar pe PM.
Multumesc