Salut baieti, sunt nou aici si vreau sa va expun o problema:
Am un site cu membrii free si membrii platitori. Vreau ca atunci cand un user intra in contul sau sa primeasca un mesaj de genul: Esti membru premium/ Nu esti membru premium. Scriptul nu este scris de mine asa ca incerc sa imi dau seama de ce este acolo. Fiecare utilizator cand se inscrie in baza de date completeaza diverse campuri (adresa, varsta...etc). Eu am acces la aceste detalii si vreau sa folosec unul dintre campuri ca setare pentru membrii platitori [ex: numai membrii din orasul (XXXXX), nume pe care il voi seta eu, vor primii mesajul "Esti membru premium" restul vor primii "Nu esti membru premium" (dupa logare)]. Am gasit urmatorul cod in pagina: {if $video.viewnumber == '1'}{t c='global.view'}{else}{t c='global.views'}{/if}. De aici am dedus ca se poate folosii coloana video si linia viewnumber. Aceasta se refera la filme. In mod similar am incercat sa pun acest cod pentru useri: {if $signup.town == 'xxxxx'} Esti membru premium {else} Nu sti membru premium {/if}. Treaba este ca nu prea merge. Pentru: {if $signup.town == ''} Esti membru premium {else} Nu sti membru premium {/if}, afiseaza Esti membru premium iar pentru {if $signup.town == ''} Esti membru premium {else} Nu sti membru premium {/if}, afiseaza Nu sti membru premium. Ce fac gresit? Eu nu imi dau seama care e treaba. Daca ma poate ajuta cineva as fi recunoscator din suflet!
Problema de acces MYSQY via PHP
Moderatori: Zamolxe, Moderatori
- Birkoff
- Senior Member
din ce scrii tu acolo se pare ca e un template engine gen smarty (daca nu e chiar el)
in primul rand trebuie sa vezi unde se seteaza in cod variabila $signup si ce valori i se aloca (daca e array cum cred eu atunci ce chei si ce valori pentru fiecare) si acolo sa setezi inca o valoare pentru ce iti trebuie tie.
dupa ce ai setat asta in controler, mergi in viewer (in template unde te-ai uitat tu si ai dat codul de mai sus) si setzi afisarea datelor (adica ce ai aratat tu mai sus)
in primul rand trebuie sa vezi unde se seteaza in cod variabila $signup si ce valori i se aloca (daca e array cum cred eu atunci ce chei si ce valori pentru fiecare) si acolo sa setezi inca o valoare pentru ce iti trebuie tie.
dupa ce ai setat asta in controler, mergi in viewer (in template unde te-ai uitat tu si ai dat codul de mai sus) si setzi afisarea datelor (adica ce ai aratat tu mai sus)
1) )
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.