Nu se inregistreaza primul '0' in BD
Moderatori: Moderatori, Start Moderator
Nu se inregistreaza primul '0' in BD
Am o problema cu campurile de tip int. Vad ca nu se inregistreaza primul 0(zero) in baza de date cand introduc datele printr-un formular. Care sa fie problema?
- vectorialpx
- Senior Member
-
OriginalCopy
- Average Member
Un nr de telefon nu e un integer. E un triplet de numere (sau de doua, daca ai tara implicita "romania" +40):
- cod tara, fara + (il poti adauga in aplicatie daca chiar ai nevoie)
- cod retea, un enum de 0745,0746,021, etc etc
- un integer zero fill
Daca in aplicatia ta aceste numere de telefon joaca un rol central (o carte de telefoane de ex), sau mai ales daca nu te limitezi doar la o tara, atunci iti recomand sa faci tabele diferite pentru tari si retele de telefonie.
- cod tara, fara + (il poti adauga in aplicatie daca chiar ai nevoie)
- cod retea, un enum de 0745,0746,021, etc etc
- un integer zero fill
Daca in aplicatia ta aceste numere de telefon joaca un rol central (o carte de telefoane de ex), sau mai ales daca nu te limitezi doar la o tara, atunci iti recomand sa faci tabele diferite pentru tari si retele de telefonie.
-
OriginalCopy
- Average Member
- Birkoff
- Senior Member
am si eu o intrebare, de ce ti neaparat sa il convertesti in numar intreg cu 0 la inceput? iti trebuie sa calculezi ceva cu el sau cum?
1) )
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.