Slabit
Moderatori: cristi, icsfails, Moderatori
- Niku02
- Senior Member
Daca stam si ne gandim , in mod normal nu prea e ok sa faci tu un site de genu, mai ales sa vinzi un asemenea material pt ca nu esti in domeniu. Nu cred ca stii daca sfaturile pe care ai putea sa le dai pot afecta in vreun fel negativ corpu etc. Dar .. cine dracu stie ce vorbeste mai ales in domeniu asta? Cam toate cartile in materie sunt oarecum experimentale . Asa ca daca reusesti sa vinzi, vinde !
Lucrez la o firma de si am un magazin de .
- lucki91
- Senior Member
1. Iti recomand o dieta cu fructe, iaurt si paine neagra.
2. Renunta la mancarurile gen fast food. Fac rau si in plus poti sa faci niste boli nasoale de gen diabet.
3. Poti manca orice, dar renunta la grasimea animala si vegetala.
4. Nu manca noaptea si fa-ti un program in care sa ai la baza principalele mese ale zilei.
5. Ca si cireasa pe tort, poti face 30 de minute jogging/zi.
Cu dieta asta am slabit de la 87 la 65 kg in 4 luni.
Spor la scaparea kilogramelor in plus.
2. Renunta la mancarurile gen fast food. Fac rau si in plus poti sa faci niste boli nasoale de gen diabet.
3. Poti manca orice, dar renunta la grasimea animala si vegetala.
4. Nu manca noaptea si fa-ti un program in care sa ai la baza principalele mese ale zilei.
5. Ca si cireasa pe tort, poti face 30 de minute jogging/zi.
Cu dieta asta am slabit de la 87 la 65 kg in 4 luni.
Spor la scaparea kilogramelor in plus.
- lucki91
- Senior Member
Pirahna,
Stiu cum e, si eu am avut un stil de viata ca al tau.
Fast food-ul era Dumnezeu, Red Bull-ul era licoarea magica.
Astea au fost pana la un moment in care am realizat ca nu se mai poate.
Nu ma mai recunosteam in poze, si cand ma urcam pe cantar cred ca se dadea peste cap
M-am lasat de fast food desi eram un impatimit si m-am apucat de sala.
Cu sala chiar n-am rezolvat nimic, a fost chiar un infern pentru mine.
Am luat tot felul de ceaiuri naturiste, mai pe scurt "cacaturi", ca pana la urma si la ele am renuntat, deoarece m-am simtit si mai rau.
Ceea ce ti-am scris mai sus este o recomandare si o metoda pe care am adoptat-o ca sa nu mai imi car dupa mine slanina.
P.S. Cand vad iaurt-ul si fructele, ma scarbesc. Dar poate fara ele, ma lasam de orice activitate si ma duceam la sumo
Stiu cum e, si eu am avut un stil de viata ca al tau.
Fast food-ul era Dumnezeu, Red Bull-ul era licoarea magica.
Astea au fost pana la un moment in care am realizat ca nu se mai poate.
Nu ma mai recunosteam in poze, si cand ma urcam pe cantar cred ca se dadea peste cap
M-am lasat de fast food desi eram un impatimit si m-am apucat de sala.
Cu sala chiar n-am rezolvat nimic, a fost chiar un infern pentru mine.
Am luat tot felul de ceaiuri naturiste, mai pe scurt "cacaturi", ca pana la urma si la ele am renuntat, deoarece m-am simtit si mai rau.
Ceea ce ti-am scris mai sus este o recomandare si o metoda pe care am adoptat-o ca sa nu mai imi car dupa mine slanina.
P.S. Cand vad iaurt-ul si fructele, ma scarbesc. Dar poate fara ele, ma lasam de orice activitate si ma duceam la sumo
-
Pirahna
- Senior Member
Pai bun, si eu vreau sa slabesc fara sa renunt la RedBull, fast-food si toate placerile vietii. Si asta si fac ...
Si sunt sigur ca si altii vor vrea sa faca acelasi lucru, deci consider ca pot sa scot niste bani pentru fondul de Porsche ajutand oamenii sa scape de burta.
Greutatea e scopul secundar ... aia e mai mult pentru femei. Ca barbat pot sa am si 200 de kg, cat timp pot sa ma misc si arat bine (fara burta iesita din tricou, fara fund bombat) nu ma intereseaza.
Si sunt sigur ca si altii vor vrea sa faca acelasi lucru, deci consider ca pot sa scot niste bani pentru fondul de Porsche ajutand oamenii sa scape de burta.
Greutatea e scopul secundar ... aia e mai mult pentru femei. Ca barbat pot sa am si 200 de kg, cat timp pot sa ma misc si arat bine (fara burta iesita din tricou, fara fund bombat) nu ma intereseaza.
|