Discutii despre idei - probleme legate de design, layout, scheme de culori, navigare.Adobe Photoshop,Jasc PaintShop Pro, Corel, Fireworks si alte aplicatii.
stilul pe care l-am abordat in acest design este f comun, e un design facut pentru a-mi intra in mana ca nu mai lucrasem de 2-3 luni, nu prea am de munca
stilul pe care l-am abordat in acest design este f comun, e un design facut pentru a-mi intra in mana ca nu mai lucrasem de 2-3 luni, nu prea am de munca
Atunci felicitari, ti-a iesit.
Daca te pricepi la psd->xhtml, sa ma anunti, te trec pe lista mea de colaboratori.
Tema de culori mi se pare obositoare - asta probabil pt ca mie imi plac culorile mai vii.
E prea multa informatie stransa intr-o singura pagina, prea multe titluri, ceea ce e derutant, mai ales ca fontul are cam aceeasi marime peste tot. Dupa parerea mea ar fi mers mai bine daca nu erau coloanele cu newsletter, blog si parteneri.
De obicei, pe homepage e mai util un slideshow cu auto-play si nu unul cu controale.
Formularul de newsletter nu e pozitionat unde trebuie - langa alte doua coloane (liste) cu linkuri.
Helptext-ul pentru coloanele de jos ("urmareste cele mai noi articole..") ar trebui sa fie diferentiat (alt font / marime / culoare) decat fiecare item din lista (fiecare link); la fel si pt taburile de mai sus.
Arata destul de clean, lucru de obicei important la site-uri de genul respectiv. Spatierea de sus (pana la bara de navigatie) ar putea fi mai mica, consuma cam mult spatiu.
vreau sa te intreb daca realizezi si user interfaces .. daca da poate colaboram la un proiect la care lucrez momentan . imi place mult de tot stilul .. te rog sa ma contactezi daca te intereseaza
Aplicatiile desktop (marea majoritate) au un meniu principal orizontal, sus pe prima sau aproape pe prima linie a ferstrei in care ruleaza si pentru fiecare item se activeaza un popup, ... Programele desktop care nu au un astfel de meniu par a fi a unor amatori si daca ma uit mai bine asa e.
Am facut introducerea asta sa va cer o parere despre meniurile din paginile web.
Considerati ca se prefigureaza aparitia si in domeniul programarii web a unui "meniu standard" (functionalitate, design, ...) din care daca iesi prea mult pagina devine de prost gust sau aplicatia nu va fi destul de flexibila ca sa suporte imbunatatiri de orice fel in viitor?
Si ca sa nu ies din subiect prea mult, poate sa-mi spuna cineva de ce meniul lui [/b]1Quality[/b] e ok ?
Deja exista demult diverse tendinte in design-uri, de exemplu: un site corporate vs. un site personal, asemanator cu ce faceai tu referinta in programare, aspect si layout total diferit.