Comunitatea PHP Romania
MightyDeals

Prima pagină Promovare şi găzduire Google Google Adsense

Google Adsense

Discutii si ultimele stiri despre Google, PageRank, Indexare, AdWords, AdSense, GoogleBot, Blogger, Picasa, Google Sitemap, Gmail, Google+, Analytics, Product Search, Webmaster Tools

Mesaj Joi Dec 25, 2008 12:30 am
Sarmalutza PHPRomania Supporter

Aveti metode bune de a face bani cu google adsense ?
Postatile sa le stim si noi :wink:

Mesaj Joi Dec 25, 2008 2:54 am
Pirahna Senior Member

Da, am o singura metoda : faci un site cu continut de calitate, si arunci o tona de vizitatori pe el.

Nu e la misto, e cheia succesului.

Mesaj Joi Dec 25, 2008 4:43 pm
MarPlo Senior Member

Persevereaza in ati face cunoscut site-ul, atat in forumuri si directoare romanesti cat si straine.
Restul... rabdare-rabdare

Mesaj Vin Dec 26, 2008 7:46 pm
mihaitha Avatar utilizator
Senior Member

"Bani din Adsense" primesti atunci cand unul din vizitatorii site-ului tau da click pe una din reclamele afisate. Poti sa ai 10.000 de vizitatori zilnic, daca nu da nici unul click, nu vezi nici un chior.

Fa site-uri de calitate, cu continut de calitate, care sa atraga vizitatori de calitate. Asa iti cresc sansele ca vizitatorii (daca chiar sunt interesati de continutul pe care li-l oferi) sa dea si click pe AdSense.
Arguing with retards is like playing chess with a pigeon: no matter how good you are at chess, the pigeon is just going to knock over the pieces, crap on the board and strut around like it's victorious.

Mesaj Sâm Mai 09, 2009 4:58 pm
cla_udiu Average Member

Salut, am intampinat urmatoarea problema ,am pus pe un site care era in romana anunturi de la google , dar acestea apar in engleza .Cum pot sa fac sa fie in romana anunturile.

Mesaj Sâm Mai 09, 2009 6:12 pm
kleampa Avatar utilizator
Senior Member

mai asteapta pana trece botul adsense sa verifice continutul site-ului

Mesaj Dum Apr 14, 2013 12:55 am
Google Bot New Member

Înapoi la Google

Copyright © 2001-2013 PHP Romania Gazduire web | Haine online | Gazduire web | Campanii SMS | Gazduire Claus Web | Inregistrare Domenii | Anunturi | Jocuri cu bile
Furnizat de phpBB® Forum Software © phpBB Group
Translation/Traducere: phpBB România