ERP in PHP?!?
Moderatori: cristi, icsfails, Moderatori
ERP in PHP?!?
Credeti ca dezvoltarea unui ERP in php este o alegere buna? Mentionez ca este vorba deptre o intreprindere mare cu multe lini de productie,urmarire ,etc .Orice parere este binevenita.
cu php'ul nu e nici-o problema, ba din contra, e atat de puternic, si cu extensiile sale poti ataca orice gen de probleme, hiba (cel putin din punctul meu de vedere) e la viteza de dezvoltare. Si cum eu nu am vazut un erp pe care sa-l instalezi si sa pleci linistit... stii cum e: incepe frecusul cu modificari care se vor in viteza! Si din pdv al vitezei de ... rezolvat probleme, programarea web nu e totuna cu cea in Delphi sau Oracle Forms ori etc. Personal gasesc ca e singura hiba.
Multumesc tuturor celor care si-au spus parerea si ca sa raspund celor care mi-au pus intrebari o sa detaliez:
-nu, nu lucrez singura la acest proiect suntem doua echipe : prima se ocupa de urmarirea productiei si cea de-a doua de partea financiar-contabila(din care fac parte si eu
) Am pus aceasta intrebare deoarece fiind incepatoare in php am avut o reticenta in aceasta privinta ,dar acum sunt convinsa ca se poate si ca totul va fi ok 
-nu, nu lucrez singura la acest proiect suntem doua echipe : prima se ocupa de urmarirea productiei si cea de-a doua de partea financiar-contabila(din care fac parte si eu
Re: think open, work on source ;)
Laudabila dorinta de a dezvolta ceva, orice, insa, la 20 de ani de la nasterea Internetului, e aproape imposibil ca, pentru o functionalitate oarecare, sa nu gasesti cel putin 3 aplicatii open-source care au in spate cateva mii de utilizatori. Avem de unde alege si un : Openbravo, Compiere, Openerp, Weberp sunt sisteme mature, despre care site-urile ce urmaresc evolutia sistemelor erp sustin ca au depasit in functionalitati si performante sistemele proprietare.
SAP are cca 50 de ani, sistemele open-source sunt undeva in pubertate sau adolescenta comparativ cu varsta umana, incercarea de a dezvolta de la zero o solutie care trebuie sa indeplineasca atat de multe sarcini mi se pare un fel de re-inventare a rotii... Parerea mea e ca cea mai productiva abordare este implicarea in dezvoltarea unui sistem erp deja existent. Asta e motivul pentru care gigantii IT au considerat ca omenirea merita open-source si putem rula gratuit aplicatii Java sau PHP pe servere web open-source, cu baze de date open-source.. si putem vorbi pe messenger tot gratuit
Dupa numarul de downloaduri si instante instalate, liderul e Openbravo si au partener in Romania pe Kerp care, pe langa sistemul , ofera si solutii Helpdesk, CRM si Business Intelligence
SAP are cca 50 de ani, sistemele open-source sunt undeva in pubertate sau adolescenta comparativ cu varsta umana, incercarea de a dezvolta de la zero o solutie care trebuie sa indeplineasca atat de multe sarcini mi se pare un fel de re-inventare a rotii... Parerea mea e ca cea mai productiva abordare este implicarea in dezvoltarea unui sistem erp deja existent. Asta e motivul pentru care gigantii IT au considerat ca omenirea merita open-source si putem rula gratuit aplicatii Java sau PHP pe servere web open-source, cu baze de date open-source.. si putem vorbi pe messenger tot gratuit
Dupa numarul de downloaduri si instante instalate, liderul e Openbravo si au partener in Romania pe Kerp care, pe langa sistemul , ofera si solutii Helpdesk, CRM si Business Intelligence
-
SteveWorks
- New Member
Re: ERP in PHP?!?
Depinde...eu am lucrat o vreme pentru cei de la si aveam o multime de clienti.