site-ul meu este www.etitrari.ro si doresc sa pun la dispozita celor interesati continutul in format xml, rss cu titlul filmului, anul in care acesta a aparut, eventual distributia in film si evident linkul catre pagina arhivelor
Promovare / Colaborare
Moderator: Moderatori
-
th3ph4r4oh
- Junior Member
Promovare / Colaborare
Salutare!
site-ul meu este www.etitrari.ro si doresc sa pun la dispozita celor interesati continutul in format xml, rss cu titlul filmului, anul in care acesta a aparut, eventual distributia in film si evident linkul catre pagina arhivelor
. Ma gandesc ca ideea ar fi binevenita celor care au un portal si vor sa-si imbogateasca continutul.
I used to do a little, but a little wouldn't do. So the little got more and more, I just keep tryin' to get a little better, a little better than before.
Înapoi la “Promovare si Marketing online”