www.seriox.lx.ro

Ai realizat site-ul ? Acum află şi părerea membrilor comunităţii despre el. Încercaţi doar critica constructivă.

Moderatori: cristi, Moderatori

UzZzY
Senior Member

Mesajde UzZzY » Lun Oct 15, 2007 7:14 pm

Vezi ca ai niste dezacorduri chiar pe prima pagina, in una din cele doua fraze.
Rubrica de contact mi se pare prea simpla pentru o firma. Pune si tu acolo un forumlar de contact, un telefon fix si un fax, eventual si localizarea pe google maps a adresei

Sincer cati ani ai :D ?
| |

saitek
Senior Member

Mesajde saitek » Lun Oct 15, 2007 7:20 pm

pune si "niste" css..ca arata dezastros...nu arat deloc a firma..

Dodo
Senior Member

Mesajde Dodo » Lun Oct 15, 2007 9:41 pm

|

adyre
Senior Member

Mesajde adyre » Lun Oct 15, 2007 10:15 pm

Viata e prea scurta sa faci un lucru singur. Cere AJUTOR!

Cosmin Chiru
Senior Member

Mesajde Cosmin Chiru » Lun Oct 15, 2007 10:41 pm

Nu e in regula sa spui "Site-urile facute de SERIOX sunt ultra-moderne folosind cea mai noua tehnologie în domeniu, simple dar în acelas timp cuprinzator.", iar site-ul TAU sa arate cum arata.

@adyre, registrul comertului ;)

Mascka
Senior Member

Mesajde Mascka » Mar Oct 16, 2007 12:50 pm

or

elrukn
Average Member

Mesajde elrukn » Mar Oct 16, 2007 1:31 pm

azzuro
Senior Member

Mesajde azzuro » Mar Oct 16, 2007 1:49 pm

mihaitha
Senior Member

Mesajde mihaitha » Mar Oct 16, 2007 1:52 pm

adyre
Senior Member

Mesajde adyre » Mar Oct 16, 2007 8:12 pm

Mah baieti, totusi, nu credeti ca ati fost putin prea duri? :? Adik tipul cred ca e la inceput. Si trebuie sa invete. Dar nu prin descurajare. Ci pe parcurs.

Adry, osa iti explic urmatoarele:
- Legat de firma serioasa:
1. Privind din punct de vedere al marketingului, nu firma trebuie sa o vinzi ci produsul. Nu cred ca ai vazut vreodata reclama la Ariel (detergent - asta mi-a venit pe moment in minte) care sa spuna ca firma S.A. e cea mai tare. Ci promoveaza produsul.
2. Privind din punctul de vedere legal, cred ca matale incalci cateva legi. Cineva care are cunostinte mai vaste in DREPT sa intervina.
- Contextul, Textul - textul e scurt si mare.
3. Ca aranjament iti recomand sa citesti cartea "Initiere in DESIGN" de ROBIN WILLIAMS si publicata de editura Corint. Acolo vei afla de aranjari ale textului, alegerea fontului, pastrarea unei egalitati intre anumite parti si cam tot ce tine de cum sa-ti aranjezi ceva in pagina. Initial are scop diferit dar se imbina si pentru Web Design.
4. Pentru a promova un site nu faci numai prin punerea lui pe un forum. Citeste despre ce inseamna SEO pe apoi sa vezi si cateva exemple.
5. Incepe cu HTML, invata-l bine, apoi poti trece la XHTML dar undeva printre etape invata la nivel mediu CSS. Ar fi multe carti sau adrese sa-ti recomand. Incearca sa afli singur. Cautand cu Google vei vedea ce vrei tu ca utilizator sa gasesti si cum vrei sa fie scris, aranjat etc. Cea mai buna invatatura e practica, in cazul asta net surfingul.
6. Stabileste-ti cateva cunostinte de design, recomandat utilizand un singur soft (eu, de exemplu folosesc DOAR Photoshop, nu ca mi-ar fi greu cu Fireworks sau Corel - care e alta mancare, ci ca pe zi ce trece descopar cat mai multe chestii ce-mi pot fi de ajutor). Tot la capitoulul design poti incerca sa strangi diferite pliante, brosuri din magazine, de pe strada. Or sa te ajute sa te inspiri. Eu de exemplu am cateva dosare bune.
- TU. Nicioadata nu te lauda cu bazaconii, ca tu exact asta ai facut. Incearca sa fii laudat, nu sa te umflii in pene. Poti avea cel mai puternic site, chiar si mai frumos si mai bun decat cei din toupul topurilor. Omul vede, nu trebuie sa insisti tu, ca asa va da bine. Cea mai buna lauda e cea care o faci prin clientii tai (ex) si prin portofoliu. Nu zic ca strica sa zici ceva de genul: "Suntem seriosi" ci ai grija la psihologia marketingului.

As mai avea multe sa spun dar te incarc mult prea mult, si vad ca esti deocamdata la inceput. Sper, din tot sufletul, sa fii un pustan care nu a descoperit de mult web-ul (pe domeniu programare-design, nu neaparat surf) ca asa vei avea timp sa capeti experienta, critici (cateodata exagerate) constructive sau distructive, pareri (a ta despre alte proiecte) etc.

Continua sa lucrezi si incearca sa nu te mai lauzi cu ceva mai putin laudabil.

PS: Si voi baieti... rusine sa va fie... asa ajutati voi baiatul? :P

Adry
Senior Member

Mesajde Adry » Mar Oct 16, 2007 9:16 pm

adyre
Senior Member

Mesajde adyre » Mar Oct 16, 2007 9:26 pm

sasha
Average Member

Mesajde sasha » Mie Oct 17, 2007 5:08 am

Ieri noapte am baut cu rusii... Era sa mor.
Azi dimineata m-am trezit... Mai bine muream ieri!

Panjabel
Average Member

Mesajde Panjabel » Mie Oct 17, 2007 8:45 am

Înapoi la “Evaluare site”