Lisa directoare romanesti:
Moderator: Moderatori
-
ADYRS
- Senior Member
Lisa directoare romanesti:
Ultima oară modificat Sâm Aug 04, 2007 1:16 pm de către ADYRS, modificat de 4 ori în total.
Ajunge cel mai sus cel care ajuta pe altul sa urce....
Da, multe au nofollow
[url]directory.helio.ro[/url] nu are no follow, si e link direct.
In plus, pentru fiecare site adaugat se pot adauga tag-uri, si fiecare tag, va genera un link catre site-ul extern, textul din ancora fiind chiar tag-ul.
exemplu:
Daca adaugi tag-ul masini, pentru un site, se va genera
<a href="siteultau.ro" title="masini">masini</a>
niceeee
[url]directory.helio.ro[/url] nu are no follow, si e link direct.
In plus, pentru fiecare site adaugat se pot adauga tag-uri, si fiecare tag, va genera un link catre site-ul extern, textul din ancora fiind chiar tag-ul.
exemplu:
Daca adaugi tag-ul masini, pentru un site, se va genera
<a href="siteultau.ro" title="masini">masini</a>
niceeee
- Birkoff
- Senior Member
sincer eu intai verific ce trafic are acel director, cat de facil se ajunge la locul unde ar fi linkul catre site-ul meu si ce PR are pagina din director unde ar putea fi si linkul catre site-ul meu... si daca imi convine ce gasesc atunci inscriu site-ul altfel nu...
1) )
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
- vectorialpx
- Senior Member
Înapoi la “Motoare de cautare si directoare”