spammers - printre noi

Scrie sugestiile,părerile,criticile,ideile, comentariile referitoare la comunitate sau la forum.

Moderatori: admin, Moderatori

vectorialpx
Senior Member

spammers - printre noi

Mesajde vectorialpx » Lun Mai 07, 2007 9:22 pm

treaba e ca sunt din ce in ce mai nervos...

de ce?!
pai... majoritatea celor care mai viziteaza forumul are un scop clar: simt nevoia sa ne spuna ce site-uri au mai facut ei - in sectiuni adecvate sau nu - si nu se gandesc la un lucru: toti de aici facem site-uri [mai bune sau mai putin bune] si toti avem zeci, chiar sute de site-uri pe care sa le publicam si sa le facem cunoscute... ce-ar mai fi?! 8O

si totusi, de ce sunt asa suparat?
lumea nu intelege ca abia am scapat de robotei [multumim lui cristi, care nush ce-a facut dar, a facut bine] si am inceput sa sterg/editez posturi ale userilor umani care, daca nu se cearta, posteaza link-uri...

eu, ca user, am publicat maxim 5 site-uri pe forum-ul asta, in o mie si un pic de posturi si mi se pare lipsa de respect pentru membrii comunitatii [ma refer la cei reali, care vor ceva util de la comunitatea asta]. Cine intra aici, nu intra ca sa vada link-uri... intra ca sa invete ceva, sa intrebe, sa ajute si sa comunice intr-o comunitate, care suntem... cred/sper...

pentru link-uri s-au inventat directoarele http://www.google.ro/search?q=free+web+directory si puteti sa postati acolo toate miile de site-uri pentru care vreti sa va faceti cunoscuti...

la sectiunea evaluare mi se pare just sa postam site-uri si nici nu am avut impresii de mare webMaster pentru ca si eu, si toti, am fost la inceput... si nici nu am avut pretentii sa fie site-ul valid si nus-stiu-cum... dar... sa postezi site din primul post, sau din al 15-lea... nu mi se pare just...
asta inseamna ca d-asta ai venit aici si asta e scopul principal... promovarea se face si altfel decat prin spam ;)

as putea sa vorbesc despre asta la infinit... asa ca ma opresc aici...
ideea mea este pentru cei care acum `au aterizat` aici... incercati sa respectati, ca sa ne putem respecta reciproc...

Navigand prin forum am vazut niste certuri de copilasi de clasa a 8-a... nu cred ca-si au loc aici...

Noi, aici, ar trebui sa programam, nu sa ne certam si... nici sa ne publicam portofoliul...

multa bafta tuturor!

Copyright
Senior Member

Mesajde Copyright » Lun Mai 07, 2007 10:57 pm

Ultima oară modificat Mar Mai 08, 2007 12:40 am de către Copyright, modificat 1 dată în total.

kleampa
Senior Member

Mesajde kleampa » Mar Mai 08, 2007 12:10 am

vectorialpx
Senior Member

Mesajde vectorialpx » Mar Mai 08, 2007 12:11 am

Înapoi la “Feedback PHPRomania”